Alcúdia integrada dins l'associació "Los pueblos más bonitos de España"

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/pueblos-m.jpg

Recollit el diploma durant la Fira Internacional Turística de Madrid,

ALCÚDIA APOSTA PEL TURISME CULTURAL I PATRIMONIAL.

 

Alcúdia ha recollit el diploma que l’acredita com a  nou membre de l’Associació de “Los Pueblos más bonitos de España”, associació que fa tasca de suport turístic als municipis triats a nivell  de promoció patrimonial. A la darrera assemblea aquesta associació aprovà nous municipis que s’han incorporat , entre els que s’hi troba d’Alcúdia,  entre els 15 pobles triats  d’Espanya.

 Alcúdia  passa a formar part de l’Associació aquest 2020 i que es podrà conèixer més a través d’una  guia, rebent l’acreditació com un dels pobles més bells d’Espanya, que està  editada en castellà i amb anglès

 La presentació s’ha duit a terme a la  FITUR avui a les 11:45h a l’estand de “Turespaña”.   Durant l’acte s’ha projectat  un vídeo promocional dels 15 pobles, entre els que s’hi troba Alcúdia. El president Francesc Mestre de l’associació de “los Pueblos más bonitos de España” valora molt positivament la presència d’aquests nous municipis, que destaquen, com Alcúdia pel seu centre històric, els seus carrers empedrats, el seu patrimoni.

En representació d’Alcúdia hi eren presents membres de l’ajuntament d’Alcúdia , encapçalada per part d’Alcúdia per la batlessa Bàrbara Rebassa, el regidor de turisme Josep Cladera, el tinent de batle Domingo Bonnín, la tinent de batle Joana Maria Bennàssar, i el regidor de relacions institucionals Biel de Hevia. Ampla representació política del govern central, com la vicepresidenta de transició ecològica i repte demogràfic Teresa Ribera, Isabel Oliver Secretària d’estat de turisme, Irene Lozano secretària d’estat de l’Espanya global.

El regidor de turisme Josep Cladera ha valorat positivament l'activitgat a la FITUR tant sobre turisme esportiu, amb l'Ironman 70.3, sobre els contactes realitzats, així com amb la tasca a nivell promocional que suposa formar part d'aquesta associació, i la quantitat d'assistents a l'acte que ha despertat molt d'interès.

La batlessa d'Alcúdia Bàrbara Rebassa ha recollit de mans de la vicepresidenta Teresa Ribera el diploma com a membre integrant de l’esmentada associació. La batlessa ha valorat molt positivament  el que suposa per Alcúdia pertànyer a aquesta associació dels pobles més bells d’Espanya, com a revulsiu per seguir treballant i millorant el patrimoni cultural, arquitectònic i artístic d’Alcúdia, afirmant que el diploma és per a tots els ciutadans i ciutadanes d’Alcúdia i que estimularà a seguir treballant pel municipi. Bàrbara Rebassa sobre la FITUR ha mostrat la seva satisfacció per les gestions fetes, per la promoció turística, amb contactes amb molts de mitjans de comunicació i empreses turístiques, que fa necessària la presència d'Alcúdia en aquesta fira.

La FITUR prossegueix i Alcúdia seguirà present amb el personal del consorci de Promoció Exterior al mostrador dins l’estand de les Illes Balears, fins aquest proper diumenge dia 26 de gener.

27 de gener de 2020

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desarrollado por 3digits