Alcúdia ha presentant a la FITUR l'Ironman 70.3 que es farà el mes de maig

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/ironman-m.jpg

Amb 4000 inscripcions el més nombrós de tot el món

Alcúdia és present un any més a la fira internacional turística de Madrid, la FITUR, que es desenvolupa del 22 de al 26 de gener i aquest 2020. A Madrid hi són representants de l’Ajuntament d’Alcúdia, de l’agrupació empresarial hotelera d’Alcúdia ,a través del Consorci de Promoció Exterior.

 Després de la inauguració ahir dimecres, de la FITUR, avui dijous 23 de gener s’ha realitzat la presentació de la prova esportiva de l’Ironman 70.3 que s’ha de celebrar dia 9 de maig de 2020 i que ja ha tancat la inscripció, amb 4000 esportistes a les inscripcions, la prova esportiva IRONMAN 70.3 més multitudinària de tot el món.

Avui a la presentació hi han estat presents la batlessa Bàrbara Rebassa el regidor de turisme Josep Cladera, amb el representant d’IRONMAN a Espanya Agustí Pérez, el representant de Zafiro Hotels Antoni Homar, hi ha assistit el tinent de batle Domingo Bonnín, a més de Carmen Zierer, gerent del Consorci de promoció exterior i de l’agrupació hotelera.

Alcúdia ha apostat pel turisme esportiu i ja arriba a la seva desena edició amb èxit de participants a l’Ironman 70.3 Mallorca Alcúdia que es durà a terme dia 9 de maig de 2020, i que ja ha arribat als 4000 participants, procedents de 70 països, i que té un volum econòmic d’uns 10 milions d’euros. La batlessa d’Alcúdia Bàrbara Rebassa recordava la importància d’aquesta prova internacional, i del turisme esportiu, i apostant també per altres segments turístics, com el turisme cultural i patrimonial, i sense baixar la guàrdia amb el sol i platja.

A més a la FITUR divendres  es durà a terme un acte de presentació per part de la “Asociación de pueblos más bonitos de España”, que fa tasca de suport turístic als municipis triats a nivell  de promoció patrimonial. A la darrera assemblea aquesta associació aprovà nous municipis que s’han incorporat , entre els que s’hi troba d’Alcúdia,  entre els 15 pobles triats  d’Espanya.

 Alcúdia  passa a formar part de l’Associació aquest 2020 i que es podrà conèixer més a través d’una  guia, rebent l’acreditació com un dels pobles més bells d’Espanya, que està  editada en castellà i amb anglès

 La presentació  es durà a terme a la FITUR divendres  24 de gene a l’estand de “Turespaña”.   Durant l’acte es projectarà un vídeo promocional dels 15 pobles, entre els que s’hi troba Alcúdia.

 

24 de gener de 2020

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desarrollado por 3digits