Visita d'obres a la murada medieval

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/visita.jpg

Representants de l'Ajuntament d'Alcúdia i de la Conselleria de Turisme han visitat les obres de rehabilitació de la murada medieval.

Visita a les obres de rehabilitació dels trams de la murada medieval que s’estan desenvolupant en tres projectes, i que entren dins les inversions del Govern de les Illes, finançats des de l’impost de turisme sostenible, el que abans es coneixia com a “ecotaxa”. El total de l’import de la redacció, direcció d’obra i restauració d’aquests trams és de 442.000 euros.

S’ha comptat amb la representació de l’Ajuntament d’Alcúdia amb el batle Antoni Mir, el regidor d’obres pròpies Joan G. Vallori, amb altres regidors i regidores del consistori alcudienc.

Des de la Conselleria d’innovació i turisme del Govern Balear hi ha assistit  la vicepresidenta Bel Busquets. També hi ha assistit la tècnica d’obres pròpies de l’ajuntament d’Alcúdia Bel Comas.

A més ha quedat ja recepcionat un dels tres projectes que se farà l’acta de recepció, concretament a la consolidació i adequació del tram de murada de l’Esperó.

Els altres dos projectes segueixen en execució: ampliació del pas sobre les murades i rehabilitació parcial del final del tram nord fins a la Porta de sant Sebastià; i la consolidació i adequació del tram de murada del recinte medieval de la Porta de Vila roja. Els responsables polítics i tècnics han realitzat una visita a diversos punts d’aquests trams de murada medieval que són rehabilitats a través del finançament de l’Impost de turisme sostenible.

28 de febrer de 2019

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits