Tauler d'anuncis

  • 15 de maig de 2018

    Convocatòria per a la selecció d'un/a enginyer/a

    Anunci i bases de la convocatòria de Consurs-Oposició per a la selecció d'un/a enginyer/a per a l'Empresa Municipal de Serveis d'Alcúdia S.A.U. en règim laboral temporal mitjanánt contracte de relleu.

Veure més

SERVEI GRATUÏT DE RECOLLIDA DE "TRASTOS"

L’ajuntament d’Alcúdia vos recorda el Servei Gratuït de recollida a domicili de “trastos”. Ho podeu sol.licitar als telèfons de sol·licitud de recollida a domicili de “trastos” per si no podeu anar fins al punt verd de Can Pesso. Són els 971 894 258 i 971 523 007 i podeu cridar en horari d’oficina. Per qualsevol dubte teniu el telèfon del departament de residus de l’ajuntament 971 897 107.

Vos recordam que teniu a la vostra disposició el servei de recollida de trastos domiciliari, simplement heu de telefonar a l’empresa municipal o a l’empresa que fa la recollida, es pacta un dia de recollida i ho venen a cercar a casa vostra,es totalment gratuït.

El punt verd està obert cada dia matí i horabaixa, per dur escombreries petites de possibles obres que realitzau.

Si voleu tirar sofàs o matalassos no els deixeu al carrer, poden venir a cercar-los de forma gratuïta, només hem de telefonar al 971894258 o 900484848.

Vos recordam que per als comerços hi ha un servei gratuït  de recollida de cartró, tres dies a la setmana, només es demana que el cartró estigui plegat.

També hi ha l’aplicació per mòbil “Línea verde” i que només fent una foto i posant una petita descripció, arriba a l’empresa de serveis EMSA.

En cas d’incompliment hi ha una ordenança municipal que contempla l’aplicació de sancions econòmiques.

Recordau que entre tots feim una Alcúdia millor!!!!!

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal / Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits