Alcúdia, el teu municipi

SALUTACIÓ DEL BATLE

 

Benvinguts i benvingudes, ciutadans i ciutadanes d’Alcúdia, residents, visitants de la ciutat, a tots gràcies per haver triat aquesta adreça, el portal d’internet d’Alcúdia cap al món. Som Antoni Mir, i com a batle d’Alcúdia, a través d’aquestes planes vos agraesc l’interès per conèixer Alcúdia, per visitar una eina que vos pot fer més pròxima i directa la informació que es genera al vostre Ajuntament, a l’àmbit de l’Administració local. A més, Internet i aquesta adreça és i serà un instrument de comunicació per arribar a tots, per conèixer qualsevol aspecte que pot ajudar a la qualitat de vida dels ciutadans, a  fer arribar les propostes d’Alcúdia als visitants, informació municipal, economia, administració, contractació, cultura, festes, turisme.

Alcúdia és una ciutat activa i dinàmica, amb gran activitat tot l’any i especialment als mesos d’estiu. Alcúdia amb els seus paisatges naturals, amb les platges, amb la magnífica costa, amb la muntanya, amb la flora i fauna que la fan única, el seu patrimoni, centre històric, amb els casals renaixentistes, la murada medieval, que ens trasllada a la riquesa arquitectònica d’altres èpoques, i fins a l’època romana, amb les restes de la ciutat romana de Pol.lèntia, el teatre Romà. Al seu patrimoni, Alcúdia suma la història, la cultura, la tradició marinera del moll, l’economia turística, sense deixar de banda l’economia del sector primari, la pesca. Amb imatges, amb vivències, amb persones  i sensacions, Alcúdia és única, per qui ens visita, per qui ens tria com indret per viure.

I gràcies a aquesta eina, que és Internet, Alcúdia pot ser  més pròxima. Aquestes planes d’internet seran fonamentals per complir amb aquest eix prioritari dels meus companys regidors i regidores:  la comunicació amb el ciutadà, la transparència en la gestió municipal. Benvinguts a aquestes planes, i moltes gràcies per l’interès que puguin generar. Tot el meu equip de govern i jo mateix, estam al vostre servei.

 

Antoni Mir Llabrés

Batle d'Alcúdia

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits