Salutació de la batlessa

Benvinguts i benvingudes a la plana Web de l’Ajuntament d’Alcúdia, una porta oberta al municipi, per apropar l’actualitat, les notícies i les novetats.
La política municipal té la capacitat de transformar la ciutat, en qüestions que afecten al dia a dia dels ciutadans i ciutadanes: neteja, carrers, manteniment, obres, etc....
És indispensable apostar per la informació, generar mecanismes que facilitin la comunicació entre l’administració i la ciutadania.
M’agrada escoltar per conèixer les necessitats de la Ciutat, estar al carrer, xerrar amb la gent.
Estic compromesa amb Alcúdia, humilment, modestament, però amb il·lusió perquè vull el millor per la meva Ciutat, per la nostra Ciutat.
Vull que Alcúdia disposi de bons serveis, espais per a vianants, carrils per a circular les bicicletes, zones verdes ben adequades,  es a dir que a Alcúdia sigui un municipi segur, tan pels nostres ciutadans com per a tots els que ens visiten.
Alcúdia es mereix que em dediqui amb cos i ànima, lluitaré cada dia per aconseguir que tots ens puguem sentir orgullosos de la nostra Ciutat.
Entre tots hem de posar en valor el que tenim: platges, cales, indrets preciosos, murades, Pollentia, casals, talaiots i per això convid a tothom a conèixer Alcúdia, la seva història, la seva gent, les seves tradicions i les seves festes.

 

Bàrbara Rebassa Bisbal, batlessa d'Alcúdia.


Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits