Documents d'interès

Veure més

El temps a Alcúdia

Tauler d'anuncis

 • 25 de maig de 2018

  Convocatòria d'una borsa de feina d'Auxiliars Administratius

  Es publica LLISTAT provisional de la fase de concurs i proposta provisional de puntuació

 • 25 de maig de 2018

  Bases reguladores de subvencions per al foment del teatre escolar, adreçades ...

  Amb la finalitat de potenciar el teatre des de la infància, l'Ajuntament d'Alcúdia crea una línia d'ajuda per al foment de les arts escèniques entre la població escolar. Aquestes subvencions són per cobrir les despeses derivades dels tallers de teatre, tant de les APIMAS, com dels centres educatius. Poden ser beneficiaris d'aquests ajuts les Associacions de pares i mares i els centres escolars d'Alcúdia que hagin presentat obres teatrals a la XV Mostra de Teatre Escolar 2018.

 • 25 de maig de 2018

  Bases reguladores de subvencions per a programes de suport a l'ensenyament ...

  Aquestes subvencions van adreçades als centres educatius d'infantil, primària i secundària del municipi d'Alcúdia, públics o concertats. I tenen com a finalitat, gràcies als programes educatius que desenvolupen els centres escolars, millorar les seves competències i la seva formació acadèmica.

 • 25 de maig de 2018

  Bases reguladores de subvencions adreçades a les Confraries de Setmana Santa ...

  Amb la finalitat de poder continuar i mantenir les nostres tradicions, l'Ajuntament d'Alcúdia crea una línia d'ajuda per a les Confraries de Setmana Santa del municipi d'Alcúdia. Aquestes ajudes van destinades a cobrir les despeses derivades de la restauració, neteja i ornamentació dels passos, per tal de poder participar a les processons de Setmana Santa (Diumenge de Rams, Dijous i Divendres Sant...)

 • 25 de maig de 2018

  Beques de formació pràctica

  Convocatòria de beques de formació pràctica adreçades a estudiants universitaris i per a estudiants de formació professional de grau superior (CFGS) per l'any 2018.

Veure més

Notícies

 • /ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/TABAC-P.jpg

  XIX Setmana sense fum

  Taula informativa davant l'Ajuntament d'Alcúdia amb metges, metgesses I infermeres del centre de salut I del Pac, amb col.laboració de l'àrea de sanitat, dins la XIX setmana sense fum, campanya per prevenir el consum de tabac, amb el lema "per assaborir la vida no fumis, guanya partida".

 • /ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/convenis-p.jpg

  Signatura de convenis

  Duita a terme la signatura dels convenis anuals de les 4 empreses turístiques col.laboradores amb el Consorci de Promoció exterior d'Alcúdia. Els representants de les 4 empreses turístiques signaren els seus respectius convenis: Fundació Jakober, Alcudiamar,Transportes marítimos Brisas, Hidropark Alcúdia. Hi assistiren a la signatura de les empreses turístiques col.laboradores els membres partners del Consorci de Promoció Exterior, Ajuntament d'Alcúdia i Agrupació empresarial hotelera.

 • /ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/igualtat-p.jpg

  Pla d'Igualtat Municipal entre homes i dones

  Presentat el diagnòstic del Pla d’Igualtat entre homes i dones de l’Ajuntament d’Alcúdia. Aquesta primera fase, en la que s’ha fet un anàlisi de la situació des de la perspectiva de gènere i igualtat d’oportunitats dels treballadors i treballadores, permetrà marcar les accions i els objectius concrets, com també les estratègies per evitar qualsevol discriminació laboral per qüestions de gènere.

 • /ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/seguretat-p.jpg

  Mesures per a la festa de final de curs

  Acord sobre mesures preventives envers la festa de final de curs 2017-2018 que se celebra al Port d'Alcúdia

 • /ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/abril-p.jpg

  Celebrada la Feria de Abril

  El cap de setmana del 18, 19 i 20 de maig Alcúdia ha gaudit de la celebració de la Feria de Abril.

 • /Pollentia/ca/documentos/imatges_noticies/museus1-p.jpg

  Celebració del Dia Internacional dels Museus

  Dins el Dia internacional dels museus l'àrea de patrimoni de l'Ajuntament d'Alcúdia ha proposat als alumnes de 4rt de primària de les escoles S'Hort des Fassers, Nostra Senyora de la Consolació i Porta des Moll. Avui fins a les 20.30 h jornada de portes obertes al Museu Monogràfic i Jaciment romà de Pollentia.

Veure més

Agenda d'actes

Veure més

Escolta Alcúdia Ràdio en directe

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits