Visita a diverses obres del Pla d'Intervenció Sostenible 2016

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/avisita-m.jpg

Aquests obres han estat realitzades dins el Pla d’inversions sostenibles de l’any passat de l’Ajuntament d’Alcúdia

Dia 14 de Febrer a les 11,30h s’ha duit a terme la visita d’obres a través de l’Ajuntament d’Alcúdia. Amb l’assistència del Batle d’Alcúdia Antoni Mir, el regidor d’obres pròpies Joan Gaspar Vallori, a més d’altres regidors del Consistori Alcudienc,  així com tècnics del departament d’obres. Tots ells han visitat les obres fetes a l’antic arener de Porta des Moll i  les obres d’adequació de l’espai de la zona  Sa Pilota.  

 

El batle d’Alcúdia Antoni Mir ha afirmat que la zona de l’antic arener s’ha ha situat l’anomenat “sòl continu”, de cautxú per habilitar aquesta zona infantil dins l’escola Porta des Moll i annexa al Bastió de Santa Maria, ja completament restaurat. Per altra banda, Antoni Mir ha fet referència a la reordenació del parc infantil de Sa Pilota,  ha posat èmfasi a l’ordenació de l’espai de pàrquing de Sa Pilota, ampliant els metres dedicats a cada vehicle, així com l’adequació de la zona cap a ca S’Anglès, que s’ha millorat, tenint en compte que és allà on arriben els busos turístics de visita al mercat. Segons ha expressat el batle aquestes són algunes de les reivindicacions que es feien per part de ciutadans, igualment, la petició d’una zona verda, amb jocs infantils, i mobiliari lúdic, a la zona d’Alcanada. Segons ens ha expressat el batle era necessari una actuació a aquesta urbanització. En total aquestes obres, visitades, juntament amb les obres d’adequació de la zona verda d’Alcanada,  sumen uns 350.000 € d’inversió.

 

Segons ha expressat el regidor d’obres pròpies Joan Gaspar Vallori, s’ha referit a aquest 2017, avui hi havia mesa de contractació per adjudicar un tram de clavegueram de la carretera Port d’Alcúdia-Artà, la reforma del Passeig Voramar a punt de la licitació; millora del casc antic del paviment i rajoles deteriorades; també s’està a punt per la licitació de vehicles elèctrics, amb subvencions del Consell de Mallorca. També J.G.Vallori ha expressat que en pròxims plens, se durà una nova modificació de crèdit al ple per a les obres sostenibles 2017. També s’ha referit a una altra obra per aquest 2017, a la reforma del tram II del Passeig de la Platja.

 

Les obres visitades avui dimarts pertanyen als projectes d’inversions  sostenibles 2016, que es fan des de l’Ajuntament d’Alcúdia, i que han estat finalitzades aquests primers mesos de 2017.

14 de febrer de 2017

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits