Visita a les obres d'inversió a la millora de les escoles d'educació infantil

La inversió de l’Ajuntament amb les dues escoletes de 0 a 3 anys ha estat d’uns 35.000€

La millora dels  equipaments públics municipals, les dues escoletes de 0 a 3 anys ha suposat una inversió d’uns 35.000 €. Avui s’han visitat les tasques duites a terme per part de l’Ajuntament d’Alcúdia, a   l’escoleta infantil pública “Sa Pilota” a Alcúdia, i seguidament a l’escoleta “S’Estol del Rei en Jaume” al Port d’Alcúdia.

La visita l’han realitzat tant el batle d’Alcúdia Antoni Mir, com el regidor d’obres pròpies Joan Gaspar Vallori, com la regidora d’educació Bàrbara Rebassa, a més d’altres regidors i regidores de la corporació municipal, acompanyats dels directors dels dos centres, Margalida Ballester i Benjamin Beade, la reforma dels dos patis de les escoletes s’ha fet amb l’assessorament de l’equip docent de cadascuna d’elles.

A l’escoleta infantil Sa Pilota  les tasques duites a terme han estat les següents: millora del paviment amb noves lloses de cautxú i zona per als nadons; substitució de les joguines existents per unes noves de fusta; col·locació de jardineres verticals amb palets i flors; redistribució de diversos espais.

A l’escoleta infantil de s’Estol s’ha duit a terme el sanejament i pintat de les parets de tancament, amb petits graffitis. S’ha incorporat una nova porta metàl·lica per sortir directament el punt de trobada d’emergències. S’ha realitzat la substitució de joguines de plàstic per noves joguines de fusta, i s’han habilitat i redissenyat diversos espais per a jocs, i s’ha millorat la zona dels nadons.

El total de la inversió amb els dos projectes ha estat d’uns 35.000 €.

La regidora d’educació Bàrbara Rebassa ha expressat que aquesta actuació està en consonància amb l’aposta de l’equip de govern amb el tema escolar, matisant que sempre hi ha coses per fer, i ja se va començar amb petites actuacions i se seguiran fent actuacions com les realitzades a les escoletes, i les que siguin necessàries, des d’infantil fins als alumnes de més edat.

El batle d’Alcúdia Antoni Mir ha manifestat que l’educació és una preocupació constant de l’equip de govern. És una prioritat i ara s’ha fet realitat amb aquestes inversions per als nins i nines de 0 a 3 anys, amb el que suposa que uns 160 infants són beneficiaris de les inversions realitzades entre Sa Pilota i s’Estol del Rei en Jaume.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per a qualsevol aclariment podeu contactar amb l’Ajuntament d’Alcúdia 971548811 i el servei de premsa 651890990.

Moltes gràcies. Atentament,

Servei de Premsa. Ajuntament d’Alcúdia

14 de setembre de 2018

Documents i enllaços

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits