Recepció a l'Ajuntament dels alumes de Kalcudoku

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/calc-m.jpg

Els alumnes de Kalcudoku que quedaren en segon lloc a la categoria de Projecte Científic entre 24 equips de les Illes Balears al "First lego League"

La sala de plens de l’Ajuntament d’Alcúdia ha estat escenari de la recepció al grup d’alumnes de l’acadèmia Kalcudoku, després de quedar en segon lloc a la categoria de Projecte Científic, entre un total de 24 equips participants, a la  competició de la “First Lego League” que es va dur a terme a les dependències de la UIB, el passat cap de setmana. Els 11 participants acompanyats pel seu professor Ignaci Gámez han estat rebuts pel batle d’Alcúdia, Antoni Mir, la regidora d’educació Bàrbara Rebassa, així com també altres companys regidors del consistori alcudienc, Joaquín Cantalapiedra i Tomàs Adrover.  Els pares i mares dels alumnes també hi ha volgut assistir. Els integrants de l’equip de kalcubotics després de treballar durant 6 mesos per a preparar els diversos reptes, varen rebre el segon premi al millor projecte científic.  El projecte consistia en una jardinera intel.ligent que reutilitza l’aigua que deixen els passatgers abans dels controls de seguretat a l’aeroport.

El segon premi al projecte científic per als alumnes d’Alcúdia l’aconseguiren entre 24 equips procedents de diversos punts de les Illes Balears.

L’equip alcudienc està integrat per onze alumnes de diversos centres escolars que cursen  des de sisè de primària fins a 4art d’ESO I que a través de l’Acadèmia Kalcudoku s’han preparat per aquesta competició.

El batle d’Alcúdia Antoni Mir, ha destacat la feina feta per aquests joves, no tan sols a la part científica sinó també a la part humana, i que serveix per fer feina en equip, serveix per incentivar l’amistat i el treball en equip.

Igualment el professor Ignaci Gámez ha donat les gràcies a l’Ajuntament i a Alcúdia, als comerços que han donat suport, i als propis nins, la feina que han feta treballant la part científica, la part de robòtica i la part intel.lectual i humana, treballant en equip.

Després els alumnes han fet una demostració amb el seu robot i han mostrat el treball en valors i el seu projecte científic amb panells que han duit fins a la Sala, i també han entregat un diploma d’agraïment a l’Ajuntament d’Alcúdia.

La participació en aquestes proves realitzades el passat dissabte 17 de febrer a la UIB “First lego league”  pretén motivar als més joves en el món de les ciències, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques, treballant des dels valors.

24 de febrer de 2018

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits