Presentat el projecte bàsic del nou CEIP

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/escola-m.jpg

El centre escolar serà de dues línies i preveu 450 places

Presentació del projecte bàsic del nou CEIP a Alcúdia que es durà a terme amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcúdia i el Govern de les Illes Balears.  Es tracta d’un nou centre d’Educació d’infantil i Primària (CEIP) al municipi d’Alcúdia.   L’acte ha comptat amb la presència del Conseller d’Educació i Universitat Martí March,  el director del IBISEC Miquel Coll, el Batle d’Alcúdia Antoni Mir, la regidora responsable de l’àrea d’educació Bàrbara Rebassa, a mes de regidors i regidores de la corporació municipal, els directors i directores dels distints centres d’infantil i primària I secundaria del municipi d’Alcúdia i representants de diverses AMIPAS. La presentació del projecte ha estat a càrrec de l’arquitecte Guillem Quetgles.

El Conseller d’Educació i Universitat Martí March ha convidat a la comunitat educativa i AMIPAS a que aportin les seves suggerències, ha agraït la col·laboració a l’Ajuntament d’Alcúdia i ha donat les gràcies a l’IBISEC per  la gran feina que està fent durant aquets dos anys de legislatura. 

El batle Antoni Mir ha dit que aquest nou centre era una il·lusió que serà una realitat, i que Alcúdia es mereixia un col·legi nou. També ha dit que la col·laboració amb la Conselleria és molt bona; l’Ajuntament d’Alcúdia sempre ha trobat les portes obertes de la Conselleria i degut això Alcúdia està d’enhorabona.

Aquest nou CEIP es podrà dur a terme gràcies a la col·laboració entre l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, l’Institut Balear d’infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) i l’Ajuntament d’Alcúdia

La construcció del nou centre educatiu comptarà amb el finançament inicial de l’Ajuntament d’Alcúdia, que  es responsabilitza de licitar les obres, tot i que el finançament final estarà a càrrec de la conselleria competent en matèria d’educació.

El nou CEIP d’Alcúdia serà de dues línies i comptarà amb 6 unitats d’infantil i 12 de primària, per acollir a un total de 450 alumnes. Comptarà d’aula UEECO i aula de psicomotricitat. El solar té 8122 m2 i l’edifici tendra una edificació de 3500 m2, l’alçada serà de 10.80 m, constarà de planta baixa i dos pisos, serà un edifici econòmic i sostenible, amb fàcil manteniment i fàcil d’ampliar; hi haurà pista de futbol sala, bàsquet i poliesportiu, així com cuines (menjador). El solar on se construirà aquesta nova escola al municipi està ubicat entre als carrers Suecia i Noruega devora l’edifici Mississipi al Port d’Alcúdia.

1 d'agost de 2017

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits