Per un bon finançament

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/banderola-m.jpg

Col.locada la pancarta a l'ajuntament d'Alcúdia, dins la campanya "Uneix-te per un bon finançament"

Dimarts 9 d’octubre a les 13h  ha estat col·locada la  banderola al balcó de l’Ajuntament d’Alcúdia dins la campanya “Uneix-te per un bon finançament”,  per donar suport a les reivindicacions per la reforma del sistema de finançament, com són la derogació de l’anomenada “llei Montoro” i l’exigència d’aprovació d’un REB amb garanties, entre d’altres reivindicacions. Aquesta campanya  compta amb el suport d’una trentena d’ajuntaments, a més del Consell de Mallorca. L’Ajuntament d’Alcúdia com a municipi adherit a la campanya ha estat avui l’indret  on s’ha realitzat la  col·locació de la pancarta.

L’acte comptarà amb la presència del batle d’Alcúdia Antoni Mir, acompanyat de la regidora d’hisenda Joana Maria Bennàssar, el responsable del grup promotor de la campanya “Per un bon finançament” Xisco Mellado, representants d’altres entitats, així com  regidors i regidores del consistori alcudienc.

El batle d’Alcúdia Antoni Mir ha expressat que “Com és sabut de tothom hi ha una mala financiació a aquestes illes, sobretot als municipis, la llei de la despesa està crucificant  als municipis i l’ajuntament és l’administració  més propera als ciutadans. No té sentit tenir doblers al banc, quan els ciutadans tenen manca de serveis, manca de seguretat i ja està bé que les illes pateixin i estigui estar al furgó de la coa”. També el batle ha dit que “Alcúdia està adherida a aquest grup promotor. Hi ha moltíssims ajuntaments i altres entitats i consideram que és necessari que Madrid sàpiga que enmig de la mar hi ha unes illes que tenen unes  necessitats”.

Xisco Mellado, pertanyent a  aquest grup promotor, ha expressat que “ intentam  des de les entitats adherides anar creant consciència, visualitzar per part de la ciutadania, el greu problema de les illes, en esser unes illes infrafinançades, es  demanar un millor finançament, demanam un REB en condicions per les Illes Balears, i com no pot ser d’una altra manera ajuntaments com el d’Alcúdia, demanam que se derogui d’una vegada per totes  la llei Montoro com ha dit el batle no pot ser que se recaptin uns doblers i que aquests doblers no reverteixin amb serveis o amb infraestructures per al poble”.

Per últim, el batle ha afegit que l’acte d’avui ha estat simbòlic i té un rerefons important perquè quedi constància que l’Ajuntament dóna suport totalment a les reivindicacions per una millor finançament i  se penja la banderola per deixar constància d’aquesta manca de serveis, degut a la mala finançament ó dels ajuntaments i de les illes.

9 d'octubre de 2018

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits