Inaugurada la tretzena fira nàutica i gastronòmica de la sípia

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/fira-m.jpg

En la seva tretzena edició ofereix tot un ventall de propostes en torn a la nàutica i a la sípia.

En marxa des d’aquest divendres 13 d’abril la tretzena edició de la fira nàutica i  mostra gastronòmica de la sípia al Port d’Alcúdia, amb tot un seguit d’actes lúdics, culturals, actuacions musicals, per a totes les edats, amb 21 expositors nàutics, 24 restaurants a l’envelat i 16 restaurants als seus establiments que oferten plats de sípia.

La fira ha quedat inaugurada amb les paraules de la regidora Cati Pericàs, del batle d’Alcúdia Antoni Mir, amb  la presència dels regidors i regidores del consistori alcudienc, els regidors dels diversos grups polítics municipals, Pere Malondra, Tomàs Adrover, Coloma Terrasa, Carme Garcia, i José Muñoz,   membres de la Confraria de pescadors d’Alcúdia,  amb el seu president David Carsi, d’associacions com les persones majors del Port d’Alcúdia, així com entitats col·laboradores. Després del tall de cinta  a la Plaça de sa Quarentena s’ha donat inici a l’activitat de l’envelat dels restaurants amb els seus plats de sípia, al llarg de tot el cap de setmana. A l’envelat ja la nit de divendres hi ha hagut la música i tapes, amb el Dj, Biel Ferriol, amb el grup “Tardes en el cafè”.

El dissabte i diumenge tot un seguit de propostes gastrònomiques, nàutiques, tallers, passa-carrers, exposicions, actuacions musicals.... Vos adjuntam el programa de la tretzena fira nàutica i mostra gastronòmica de la sípia al Port d’Alcúdia.

La regidora Cati Pericàs ha convidat a participar a totes les activitats que se duran a terme aquest cap de setmana.

El batle d’Alcúdia Antoni Mir ha posat de manifest la importància de la fira pel Port d’Alcúdia, que s’ha preparat tot un ventall de propostes nàutiques i de la sípia que som moltes persones que hi participen i ha convidat a malgrat el temps a tota la ciutadania que participem, que sortim, que tastem els plats de sípia, voltant per la fira aquest cap de setmana.

Seguidament s’ha procedit al tall de cinta, i s’ha donat així inici a la feina de l’envelat dels restaurants que han començat a servir plats de sípia.

14 d'abril de 2018

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits