Entregats els diplomes i distintius "Alcúdia per a tots"

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/alcudiaperatots-m.jpg

S’han atorgat els distintius a les empreses que han signat el compromís de la millora dels seus establiments per a residents i visitants amb discapacitat i als diplomes als treballadors que realitzaren les jornades formatives.

La biblioteca de Can Torró ha estat l’indret on s’ha duit a terme l’acte d’entrega dels diplomes i distintius turístics “Alcúdia per a tots” a les empreses, comerços, treballadors de diferents sectors i funcionaris públics. S’han entregat en total uns 60 diplomes i 30 distintius, a empreses hoteleres, del sector de la restauració i el comerç, així com empreses públiques i treballadors del sector públic, com l’IMAS, Fundació Biblioteca d’Alcúdia Can Torró, i l’Ajuntament d’Alcúdia.

A l’acte hi ha assistit el batle d’Alcúdia Antoni Mir, el regidor de turisme Joan Gaspar Vallori, regidors i regidores de la corporació municipal, així com les empreses i comerços guardonats amb el distintiu, així com representants de l’Agrupació Hotelera d’Alcúdia, amb el seu president Jaume Horrach.

L’Ajuntament d’Alcúdia dins les accions encaminades a la promoció en el segment turístic de les persones amb discapacitat, al llarg d’aquest 2017 ha estat la creació d’un distintiu turístic, anomenat “Alcúdia per a tots”, distintiu que fou aprovat en el seu moment pel plenari municipal. 

El regidor de turisme Joan Gaspar Vallori ha destacat que “ “Alcúdia per a tots” és un projecte que va néixer fa ara 8 mesos amb l’objectiu de posicionar Alcúdia com a municipi referent en accessibilitat”,

“També ha afirmat que tot i ser un projecte liderat per l’àrea de turisme amb el suport del Consorci de Promoció Exterior, per les implicacions que té i per la voluntat de mantenir els lligams entre turistes i residents, el conjunt d’actuacions que compren, representen una millora substancial per tots els qui estan a Alcúdia, residents o de passada”

Pròximament, també ha destacat el regidor de turisme se durà a terme un famtrip, del 16 al 19 d’octubre, així com presència a la fira Rehacare, i la publicació d’una guia d’accessibilitat.

El batle d’Alcúdia Antoni Mir ha expressat que es tracta “Alcúdia per a tots” d’un projecte conjunt, públic i privat. Ha encoratjat a seguir amb aquesta línia de treballar junts perquè Alcúdia sigui un referent amb tots els sentits, i que se continuï amb aquesta línia de feina, amb aquest i d’altres projectes. Especialment s’ha referit a “Alcúdia per a tots”, perquè ha expressat és “sa nostra obligació ajudar amb tot el que puguem” per fer el municipi accessible per a tothom.

També el batle d’Alcúdia Antoni Mir ha expressat que amb aquesta línia de feina, per adaptar els espais públics i privats i amb altres accions per a tothom, per adaptar els espais i que siguin accessible, Alcúdia és un dels municipis pioners de les Illes, i probablement d’Espanya.

 

6 de setembre de 2017

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits