Entregada la recaptació de la Mostra de Cuina 2017

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/a-m.jpg

L’Ajuntament d’Alcúdia entrega 1.645,30 €a les Monges Agustines de l’Empar per als nins damnificats al Perú

Alcúdia, 11 d’octubre de 2017 L’Ajuntament d’Alcúdia ha entregat 1.645,30 € a les Monges Agustines de l’Empar, fruit de la recaptació de la mostra de cuina de casa, celebrada a la passada edició de la fira d’Alcúdia 2017.

Hi ha estat presents des de l’Ajuntament d’Alcúdia el batle Antoni Mir, la regidora de fires i mercats Cati Pericàs, així com altres regidors del govern municipal, així com Sor Carmen Vargas i Salvador Piña, de Nostra Senyora de la Consolació.

La regidora de fires i mercats Cati Pericàs ha agraït la participació i organització durant la mostra de cuina de casa i l’èxit de  participació amb receptes des del  centre escolar.

Sor Carmen Vargas de les Monges Agustines de l’Empar ha donat les gràcies de part de tota la congregació i en nom dels nins del Perú que ho necessiten, Alcúdia per iniciativa del consistori  ha demostrat  que dóna suport a la  feina que realitza Nostra Senyora de la Consolació, a més que les  encoratja a seguir endavant amb aquesta accions.

Per últim, el batle d’Alcúdia Antoni Mir ha expressat la seva gratitud a l’escola de ca ses Monges, no només per la tasca pedagògica, sinó per la seva tasca social, i des l’Ajuntament quan varen saber de les necessitats d’aquests infants del Perú damnificats per les pluges torrencials i sensibles a aquesta situació, varen trobar necessari ajudar-los a través de la mostra de cuina de casa. També el batle ha agraït a l’escola i a l’APIMA la seva implicació a l’organització a més ha donat les gràcies a totes les persones que participaren a la mostra de cuina casolana.

11 d'octubre de 2017

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits