El cartell promocional de la Fira Nàutica i de la Sípia ja és al carrer

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/cartellfira-m.jpg

La XIV fira nàutica i mostra gastronòmica de la sípia se realitzarà els dies 12,13 i 14 d’abril.

La fira de la nàutica i de la sípia al Port d’Alcúdia en la seva XIV edició se desenvoluparà els dies 12,13 i 14 d’abril.

El cartell promocional de la fira de la nàutica i mostra gastronòmica de la sípia és ja al carrer. Ahir, amb la regidora de fires i mercats de l’Ajuntament d’Alcúdia Cati J. Pericás i diversos representants de bars i restaurants del municipi, després d’haver mantingut una reunió organitzativa de cara a la fira, es va presentar el cartell promocional, que recull la tradició del Port d’Alcúdia, els nuus mariners, les xarxes, les fustes. És aquesta l’edició núm. XIV de la fira al Port d’Alcúdia.

Ara el cartell ja és al carrer i s’ha començat a repartir al municipi, i se farà arribar per als diversos municipis de Mallorca, ports esportius i expositors nàutics.

Paral.lelament se van mantenint reunions organitzatives, com la d’ahir amb els bars, cafeteries i restaurants de cara a la part gastronòmica, reunions amb la confraria de pescadors badia d’Alcúdia  i reunions amb el Port esportiu Alcudiamar i amb Ports de Balears.

7 de març de 2019

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits