Aigua potable apta per al consum humà

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/CERTIFICADO-SINAC-m.jpg

Després de conèixer les informacions per part d’ACASA, es constata que l’aigua del municipi és potable, complint tots els requeriments legislatius establerts per l’autoritat sanitària

L’Ajuntament d’Alcúdia ha estat coneixedor, a partir de les informacions d’ACASA, de les millores a la xarxa d’abastiment de la zona d’Alcúdia i del Port d’Alcúdia, que ja disposa d’aigua apta per al consum humà, complint amb el marc legislatiu en matèria de qualitat de l’aigua establerts per l’autoritat sanitària, així com figura al portal SINAC del Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social.

 

Ha estat possible gràcies a la feina conjunta de l’Ajuntament d’Alcúdia i ACASA des de fa mesos, una fita molt demandada per part de la ciutadania alcudienca els darrers anys. Aquesta tasca iniciada ha fet possible la millora de la qualitat de l’aigua, així com de la xarxa i del servei a tots els nivells.

 

Des de l’Ajuntament d’Alcúdia es fa una valoració molt positiva d’aquesta noticia perquè  suposa un bé per al municipi, però sobretot, per als nostres ciutadans i ciutadanes, que es materialitza amb el certificat emès pel Sistema d’Informació Nacional d’Aigües de Consum (SINAC), que vos adjuntem.

 

L’Ajuntament d’Alcúdia, conjuntament amb ACASA, seguirà treballant per a la millora continua dels serveis als ciutadans, per garantir la gestió sostenible d’un recurs tan essencial com és l’aigua.

24 de juliol de 2020

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits