Serveis dirigits a gent gran

1 Servei d’ajuda a domicili: Aquest servei atén a   persones dependents al dia, ajuda a realitzar les activitats bàsiques de la vida diària en el seu propi domicili (Reglament municipal BOIB num. 99, 3 de juliol de 2010)

 

2 Teleassistència: constitueix una modalitat de servei d’atenció domiciliària el qual, amb la tecnologia adequada, permet detectar situacions d’emergència, donar una resposta ràpida a aquestes situacions i garantir la comunicació permanent amb l’exterior.

 

3 Menjar a domicili: servei a domicili de menjar preparat per a persones que ja no poden elaborar el menjar ells mateixos

 

4 Tramitacions: targeta intermodal, vacances de l’IMSERSO, pensions no contributives, reconeixement grau de dependència, ajudes IMAS, estades temporals a residències, targeta de greus problemes de mobilitat.

 

5 Grup de foment de l’autonomia: projecte destinat a persones majors que volen mantenir i exercir les seves habilitats intel·lectuals, així com gaudir d’un grup d’intercanvi d’opinions (Institut d’Afers Socials del Consell de Mallorca).

 

6 Grup de familiars cuidadors (Institut d’Afers Socials del Consell de Mallorca).

 

7 Servei de préstec de material sanitari (Departament de Sanitat de l’Ajuntament d’Alcúdia)

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal / Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits