Torneig de golf internacional a Alcanada

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/golf-m.jpg

El torneig se disputarà fins diumenge dia 10 de novembre

Presentat el torneig de golf que se celebrarà a Alcanada anomenat “Challenge Tour Gran Final – Road to Mallorca”.  A nit passada al Viva Vanity al Port d’Alcúdia es va presentar aquest torneig internacional de golf i que la final se fa a Alcúdia, al golf d’Alcanada. Concretament  European Challenge Tour – Road to Mallorca ha començat avui dijous dia 7 de novembre i estarà en marxa fins diumenge,  10 de novembre en el Club de Golf de Alcanada, on els 45 millors jugadors del Road to Mallorca es jugaran la seva plaça a l’European Tour la pròxima temporada.

Compta amb el suport de l’Ajuntament d’Alcúdia així com altres institucions i sponsors turístics i comercials, i té un caire internacional.

Ahir assistiren els  diversos representants de les institucions que donen suport al torneig i els organitzadors. Des  de l’Ajuntament d’Alcúdia hi  va ser present la batlessa Bàrbara Rebassa, a més de regidors i regidores del consistori alcudienc, tant del govern com de l’oposició, tant el regidor de turisme Josep Cladera com el regidor d’esports Joaquín Cantalapiedra, del Consell de Mallorca. També hi foren presents el Conseller de turisme i esports, Andreu Serra,  així com dels organitzadors des de la Federació Balear de golf Bernardino Jaume, i de la Federació nacional de golf Gonzaga Escauriaza, així com el director de l’European Challenge tour, Alain de Soultrait, a més del director del Golf d’Alcanada Kristoff Both.

Al Viva Vanity hi eren també altres representants hotelers com Pedro Pascual, Guillem Mercadal, Jaume Horrach president de l’Agrupació hotelera d’Alcúdia. així com representants de la secretaria tècnica de turisme del Consell Joan Gaspar Vallori, a més de la directora insular d’esports Margalida Portells, Igualment hi assistí l’alcudienca Maria José Aguiló acompanyant a Maria Frontera, vice-presidenta i presidenta respectivament de la federació hotelera de Mallorca.

Mallorca, Alcúdia i Alcanada serà el darrer punt amb la final del torneig internacional de golf i segons se va anunciar per part del Consell de Mallorca, fruit de l’acord a nivell turístic i esportiu, aquest esdeveniment es perllongarà fis a 2022, i l’any que ve la propera cita serà a Calvià.

La batlessa d’Alcúdia Bàrbara Rebassa explicà que de cara a la desestacionalització, i en temporada baixa, és important realitzar aquests tipus de tornejos, i que per Alcúdia és un honor poder-ho acollir, a més apuntà que se fés la presentació a un lloc emblemàtic com era el Viva Vanity abans hotel Golf i que ja als anys 30 promocionava Alcúdia cap a unt turisme familiar i de golf.

Fins diumenge el camp de golf d’Alcanada acull aquesta competició de golf internacional amb tres professionals espanyols que hi participen com Carlos Pigem, Emilio Cuartero i Sebastián García.

Una nota curiosa de la presentació va ser l’acte inaugural amb un treta d’honor peculiar, des del terrat de l’hotel Viva Vanity al Port d’Alcúdia, treta d’honor amb la bolla de golf cap a la Platja un recorregut de més de 100 metres i cap al forat instal.lat a la platja d’Alcúdia, treta d’honor que va fer el golfista Carlos Pigem davant la mirada atenta de tots els assistents a la presentació del torneig.

7 de novembre de 2019

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits