Signatura de conveni

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/conveni-m.jpg

Signat el conveni entre l'Ajuntament d'Alcúdia i el Govern de les Illes Balears, sobre recursos econòmics per a les activitats a compte propi, autoocupació i autònoms afectats per la Covid-19

El Conveni  “Recursos econòmics necessaris per reiniciar o continuar l’activitat per compte propi i consolidar el projecte d’autoocupació, dels autònoms afectats directament per la COVID-19”, ha quedat signat per part de l’Ajuntament d’Alcúdia amb la batlessa d’Alcúdia Bàrbara Rebassa i per part del Govern de les Illes Balears, amb el Conseller de model econòmic, turisme i treball de la Comunitat Autònoma, Iago Negueruela.

L’acte s’ha realitzat a l’edifici municipal de Can Ramis i ha comptat amb l’assistència dels regidors i regidores que conformen la corporació municipal. Al llarg de la visita del Conseller al municipi d’Alcúdia, a més de reunions, a més de reunions amb els responsables polítics de l’Ajuntament d’Alcúdia, també ha mantingut altres reunions amb representants del sector turístic i empresarial d’Alcúdia per tal de posar en comú la situació i les seves inquietuds.

Respecte al conveni, l’Ajuntament d’Alcúdia aportarà 400.000 € la convocatòria i sumarà a les quantitats, que aporten el Consell 40.421 € i el Govern de les Illes 122.174 €.

Aíxí el municipi comptarà amb un total de 562.595 € que es destinaran a les ajudes cap als autònoms del municipi.

Des del Govern de les Illes Balears, el conseller Iago Negueruela ha expressat que es tracta de la reactivació econòmica molt important per la coordinació de les tres administracions, Govern, Consell i Ajuntaments, essent les illes una de les comunitats amb més autònomes de tot l’estat d’aquí aquest pla d’ajudes global per les illes de 15 milions d’€. A més, el Conseller ha parlat que es tracta d’una ajuda per mor de la covid-19 per als que més ho necessitin per re-iniciar-se i reactivar-se a nivell comercial i turístic, en general per als autònoms, i a Alcúdia tenint en compte  als autònoms de temporada.

 

Des de l’Ajuntament d’Alcúdia la batlessa Bàrbara Rebassa ha recordat el primer paquet de mesures presentat per l’Ajuntament la setmana passada que sumen uns 2.000.00 € i ha reflectit el compromís des de l’ajuntament d’Alcúdia, que a més va anar a l’aprovació del plenari la setmana passada d’aquesta aportació de 400.000 € per a les persones autònomes del municipi que suposa a Alcúdia un 10% del teixit econòmic i que s’espera arribar al màxim d’autònoms possibles. Ha destacat que entre “tots sumam”, i que és bàsic poder arribar al màxim de persones d’aquest col.lectiu, amb la participació de les tres institucions, iniciativa que la batlessa d’Alcúdia ha qualificat de “molt positiva”.

9 de juny de 2020

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits