Reunió Alcúdia-Corsica Ferries en el marc de la FITUR

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/fitur-m.jpg

Confirmada la col·laboració entre la naviliera i Alcúdia per la promoció turística

En el marc de la FITUR a  Madrid, s’ha duit a terme la  reunió entre representants de Corsica-Ferries, i d’Alcúdia a través del Consorci de Promoció Exterior, per parlar sobre la segona temporada de funcionament de la línia marítima Toulon-Alcúdia que tornarà estar operativa a partir de dia 21 d’abril.

 

Aprofitant l’espai promocional de la Fitur a Madrid, s’han reunit  el representant de la naviliera Corsica Ferries Jean Dominique Santucci i el batle Antoni Mir, el regidor de turisme Joan Gaspar Vallori i la gerent del Consorci de Promoció exterior i gerent de l’agrupació empresarial hotelera Carmen Zierer.

Una de les novetats aquesta segona temporada és la col.laboració entre Alcúdia I Corsica Ferries a través de la promoció I informació d’Alcúdia que figurarà als nous bitllets que seran expedits per als clients que viatjaran amb la línia marítima Toulon Alcúdia aquest 2019.

A la reunió de feina han parlat d’altres línies de col.laboració que es volen posar en marxa de cara a promocionar a nivell turístic els dos municipis mitjançant la iniciativa de la naviliera d’unir les dues ciutats.

Des de la naviliera Corsica Ferries fa uns mesos ens feien arribar les dades corresponents aquesta primera temporada de la travessia Alcúdia-Toulon que va començar el passat 4 d’abril i finalitzava el passat dia 2 de Novembre.

En total han registrat 63.203 passatgers i 22.300 vehicles. Es varen fer 112 travessies, 2 per setmana. De cara a la temporada 2019 la naviliera te previst incrementar les travessies podrien ser 3 per setmana, això suposarà un 30% més que la temporada passada.

 

Recordem que aquest dijous 23 de gener, es duu a terme a terme en el si de la Fitur a Madrid la presentació de l’IRONMAN 70.3 Mallorca que es farà a Alcúdia el mes de maig.

També el batle Antoni Mir i el regidor de turisme Joan Gaspar Vallori durant la seva estada a la fitur, assistiran a les diverses presentacions de productes promocionals turístics de les Illes i també mantindran reunions amb Consultores per a conèixer noves línies estratègies promocionals al sector. A més mantindran els contactes al costat de les empreses turístiques del municipi.

 

 

23 de gener de 2019

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits