Representació de l’Adoració del Reis protagonitzada per regidors i regidores del Consistori

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/reisor-m.jpg

Divendres 11 de gener de 2019 a les 20,30h a l’Auditori d’Alcúdia s'ha realitzat la representació de l’Adoració dels Reis d’Orient, protagonitzada per regidors i regidores de l’Ajuntament d’Alcúdia, com és tradicional, per tancar la legislatura.

Enguany la direcció de la representació ha estat a càrrec de Martí Sáez i Antònia Comas, i amb el disseny de vestuari a càrrec d’Antònia Marquès i varen ésser 15 els regidors i regidores, dels diversos grups polítics municipals, tant del govern com de l’oposició, que conformen el repartiment en aquesta edició. Treballaren amb l'obra amb assatjos al llarg dels darrers  mesos. 

 

Joaquín Cantalapiedra, Fina Linares Joan G Vallori i els Reis d'Orient

 

Bàrbara Rebassa, Herodes 

 

Pere Malondra, Majordom 

 

Tomas Adrover, Secretari

 

Agüi Lobo, la Sibil.la. 

 

Laura Serra i Domingo Bonnín, Doctors de la llei. 

 

Joana M Bennàssar i Cati Moll, Soldats d'Herodes

 

José Muñoz, General

 

Cati Pericàs i Bartomeu Caldés, la Verge Maria i Sant Josep

 

Antoni Mir, Àngel anunciador 

 

Amb diàlegs amb mètrica popular, conservant l'essència dr l'obra i amb la introducció de paraules i al·lusions a temes d'actualitat, i d'autocrítica dels propies regidors actors, que arrancaren les rialles i els aplaudiments del públic que va assistir, amb moments com el cant de la Sibil.la i la sortida de l'Àngel. 

 

 

 

La primera legislatura en què es va dur a terme va ser 2003-2007. Així ho informa el regidor de cultura responsable de l’Auditori Pere Malondra, que recorda que la primera representació, per part de regidors i regidores de l’Ajuntament va ser gener de 2007. Per tant aquest 2019 és la quarta vegada en què es posa en escena l’Adoració dels Reis d’Orient,  basat en textos que recullen  la mètrica de les obres de tradició popular. 

 

A més la representació va tenir un caire benèfic perquè tota la recaptació de les entrades al preu de 10 €  serà per a la Creu Roja d’Alcúdia, amb tota la platea i part de l'anfiteatre plens. 

 

12 de gener de 2019

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits