Recepció de les obres del nou CEIP del Port d'Alcúdia

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/nou-ceip-m.jpg

Acte de recepció de les obres de construcció del nou CEIP Port d’Alcúdia. Ha estat la batlessa d’Alcúdia Bàrbara Rebassa l’encarregada de recollir les claus entregades per part de l’empresa constructora TECOPSA, amb el delegat de l’empresa a les Illes Balears Javier Orenes .

L'Ajuntament d’Alcúdia realitzarà la posada a punt de l’edifici i la Conselleria d’educació del Govern coordinarà el trasllat de les unitats que ja funcionen a diversos centres educatius, ja que el centre ja funciona administrativament amb el seu propi equip directiu.

Les obres, realitzades a través de l’IBISEC de la Conselleria d’Educació, varen esser adjudicades a l’empresa TECOPSA per 3.538.706,83 € sense iva, per un termini de 14 mesos d’execució s’han ajustat als mesos d’execució que demanaren pròrroga de dos mesos per mor dels condicionants de la pandèmia,  i de la pròrroga  només n’han utilitzat 1 mes, arribant a 15 mesos.

L’edifici és  de doble via, 18 unitats, 6 unitats d’educació infantil i 12 unitats d’educació primària, essent un equipament modern i sostenible, respectuós amb el medi ambient.

Una representació de l’Ajuntament d’Alcúdia, amb  regidors i regidores de diversos grups polítics municipals,  així com els tècnics municipals, i els responsables tècnics de l’empresa   han acudit a la recepció de les obres de construcció del nou CEIP del Port d’Alcúdia, una vegada finalitzat el projecte d’aquest equipament educatiu d’infantil i primària pel municipi d’Alcúdia.

18 de febrer de 2021

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits