Presentats els actes de la Fira Nàutica i de la Sípia del Port d'Alcúdia

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/fira-m.jpg

La fira tendrà lloc els dies 8, 9 i 10 d'abril. Més de 50 restaurants i una vintena d'empreses nàutiques, participaran en l'esdeveniment

Presentat tots els actes  del Programa de la XI Fira de la Nàutica i de la Sípia, que tendrà lloc els dies 8, 9 i 10 d’abril al Port d’Alcúdia.

 

L’esdeveniment ha estat presentat la Plaça de la Quarantena del Port d’Alcúdia, ha comptat amb la presència del Batle Antoni Mir, la regidora responsable de fires i mercats Catalina Pericàs , així com regidors membres de la corporació municipal, tant del govern com de l’oposició.

En el transcurs de la roda de premsa s’ha fet públic el programa editat en paper, amb tots els actes festius, actuacions en directe, música, activitats lúdiques per infants, activitats tradicionals, sortida de s’Estol, Ball de Bot, amb Sarau Alcudienc A més al programa se recullen els 31 restaurants que des dels seus establiments oferiran plats de sípia, així com 22 restaurants, cafès i forns, que oferiran els plats de sípia a l’envelat.

 

A més també hi haurà a primera línia del passeig Marítim del Port d’Alcúdia un total de 19 empreses, serveis i productes nàutics, amb especial interès amb Alcudiamar.

 

Una de les actuacions estelars que s’esperen a l’envelat dels restaurants a més dels diversos dj,s Llobera, Capitán Groovy, Deixalles i Lolo, a més  , i els Sotavent, és també l’actuació del Grup “la Granja”, el vespre del dissabte 9 d’abril.

La Regidora de fires i mercats Cati Pericàs ha volgut agrair a tots els restaurants participants i als expositors nàutics la seva col.laboració.

Per la seva banda, el batle d’Alcúdia Antoni Mir ha expressat la feina que es fa perquè la fira de la nàutica i de la sípia al Port d’Alcúdia sigui de les millors i més reconegudes fires de Mallorca.

Després s’ha entregat un petit obsequi de caire mariner tant els restaurants col.laboradors com a les empreses nàutiques. Hi eren presents també membres de l’associació restauració d’Alcúdia, així com d’Alcudiamar.

 

 

A tots els assistents s’ha lliurat el programa imprès, així com un petit amb els actes programats per als dies 8, 9 i 10  d’abril al Port d’Alcúdia,  per part de la regiduria de fires i mercats.

 

 

Vos adjuntam el programa amb tots els actes dels dies 8, 9 i 10 d’abril així com fotografies de l’acte de presentació que ha tengut lloc avui dimecres al Port d’Alcúdia.

31 de març de 2016

Documents i enllaços

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits