Presentació de la nova edició de l'Ironman 70.3

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/FITUR-M.jpg

La prova amb més participants d'arreu del món se farà a Alcúdia el proper mes de maig.

La Fitur de Madrid és l’escenari de la presentació de la nova edició de l’IRONMAN 70.3 MALLORCA que tendrà lloc a Alcúdia el pròxim mes de maig.

És aquest IRONMAN, el d’Alcúdia, el de més inscripció de les proves que se celebren arreu del món. De fet des de fa mesos ja es va la inscripció amb 3.800 triatletes inscrits.

 

Aquest dijous dia 24 de gener a les 10:30 hores  en el marc de la fira internacional turística s’ha fet  la presentació de la nova edició de l’IRONMAN 70.3 Mallorca Alcúdia del pròxim mes de maig.

Per això a Madrid a la Fitur hi són presents tant el batle d’Alcúdia Antoni Mir, com el regidor de turisme Joan Gaspar Vallori, Carmen Zierer gerent de l’Agrupació empresarial hotelera d’Alcúdia i del Consorci de promoció exterior, així com Agustí Pérez d’Ironman a més de Toni Homar de Zafiro Hotels.

 

Aprofitant l’assistència a la FITUR, els representants de l’Ajuntament d’Alcúdia I de l’Agrupació empresarial hotelera d’Alcúdia, I empreses col.laboradores integrades dins el Consorci de Promoció Exterior, han mantengut reunions de feina amb la naviliera Corsica Ferries de cara a la col.laboració entre la institució I la naviliera en motiu de la segona temporada de la línia marítima Toulon-Alcúdia.

També els representants d’Alcúdia han assistit a les diverses presentacions de nous productes turístics I novetats per a la promoció de les Illes, a més de realitzar gestions per a la realització de noves propostes turístiques.

24 de gener de 2019

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits