Presentació de la campanya comercial del Temps de Nadal

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/nadal-m.jpg

Amb novetats com el “vídeo-mapping” a la Porta des Moll, amb l’encesa de llums dia 7 de desembre, amb mercadets de Nadal al Port d’Alcúdia i Alcúdia. Aquest temps de Nadal més de 40 comerços participen a la campanya “Rasca i guanya”

La presentació de la campanya comercial de Nadal de l’ajuntament d’Alcúdia s’ha realitzat a davant l’arbre de Nadal instal·lat a la plaça Constitució, i hi ha participat regidores i regidors del govern municipal i també de l’oposició, amb la batlessa Bàrbaras Rebassa i el regidor de festes i comerç Gabriel de Hevia.

Des de l’Ajuntament d’Alcúdia ha confeccionat el programa “Temps de Nadal” i  que recull totes les activitats des  del 30 de Novembre al 12 de Gener al nostre municipi.

Entre les novetats destaca el “vídeo-mapping” que es farà a la Porta des Moll, dia 7 de desembre a les 19:30 h amb l’Encesa de Llums de Nadal, i amb xocolata i ensaïmada i l’actuació de la Coral de la tercera edat d’Alcúdia.

Una altra de les novetats enguany és que a més de l’arbre de Nadal instal·lat a la Plaça de la Constitució, també al Port d’Alcúdia s’ha instal·lat un arbre de Nadal, on també al Port d’Alcúdia dia 14 de desembre i dia 21 de desembre a Alcúdia es desenvoluparan els mercadets de Nadal, amb activitats comercials amb 26 paradetes, a més d’actuacions musicals, activitats lúdiques i gastronòmiques com el concurs per a nins i nines de 5 fins a 12 anys, la segona edició de  “Petit Xef Alcúdia” amb la presència de la xef alcudienca Maca de Castro al jurat, amb altres xefs.

També entre les novetats enguany i dins la campanya comercial destaca, des de l’àrea de promoció econòmica i comerç, la participació de 47 comerços a la campanya anomenada “Fes bonda! I fes-ho aquí, compra als comerços d’Alcúdia”. Des de l’àrea de festes el regidor Gabriel de Hevia ha qualificat d’èxit la participació dels comerços del municipi tant a la campanya “Rasca i guanya” com als mercadets de Nadal enguany per primera vegada al Port d’Alcúdia, a més d’Alcúdia.

 

 

 

El programa recull Concerts, cinema, mercadets, la campanya de foment del comerç local, l’arribada dels Reis d’Orient, propostes de les diverses àrees municipals.

 

Activitats que necessiten fer inscripció.

BASES “PETIT XEF ALCÚDIA”

 

El concurs “Petit Xef Alcúdia”, és un concurs de cuina per a nins i nines de 5 a 12 anys, perquè gaudeixin amb l’elaboració de receptes de cuina senzilles de

 

TEMÀTICA NADALENCA.

 

S’han d’elaborar receptes que NO NECESSITIN electrodomèstics ni cuina ni forn.

 

Cada participant haurà de dur els ingredients nets i preparats, i els estris de cuina necessaris per a la preparació i presentació de la recepta.

 

El concurs és presencial i cada participant haurà d’elaborar la seva recepta en un temps màxim de 30 minuts.

 

INSCRIPCIONS: A l’Auditori d’Alcúdia de dia 2 a dia 9 de desembre. Places limitades.

 

CATEGORIES:

Categoria A : 5 i 6 anys

Categoria B : 7 i 8 anys

Categoria C : 9 i 10 anys

Categoria D : 11 i 12 anys

Totes les categories tenen places limitades.

 

PREMIS:

El jurat avaluarà la recepta en funció de la creativitat, la presentació i la degustació.

 

Hi haurà un obsequi per a tots els participants. A cada categoria hi haurà un únic premi.

 

Inscripció per participar a la cavalcada de reis d’orient

Els nins i nines que vulguin participar a la cavalcada del Reis d’Orient (nins a partir de  9 anys) i al Betlem vivent (totes les edats) es poden inscriure a l’Auditori d’Alcúdia a partir de dia 2 de desembre fins dia 20 desembre de 2019. Places limitades.

 

 

 

Per a qualsevol aclariment podeu contactar amb l’ajuntament d’Alcúdia 971548811 i el servei de premsa 651890990.

 

Moltes gràcies. Atentament,

 

Servei de premsa. Ajuntament d’Alcúdia.

2 de desembre de 2019

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits