Junta Local de Seguretat

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/juntalocal-m.jpg

Constituïda la nova junta local de seguretat d'Alcúdia

En preparació les campanyes conjuntes Policia Local i Guàrdia Civil de cara a Nadal

Reunió entre representants de l’Ajuntament d’Alcúdia i de Delegació del Govern, per tal de dur a terme en sessió extraordinària la junta local de seguretat d’Alcúdia, al si de la qual ha quedat constituïda la nova junta local de seguretat d’Alcúdia, a més de l’anàlisi d’altres aspectes, relacionats amb la seguretat del municipi i seguiment de la temporada d’hivern.

Concretament ha quedat constituïda la nova junta local de seguretat del municipi d’Alcúdia, amb subjecció a les determinacions continguda al RD 1087/2010, de 3 de setembre. També s’ha aprovat l’adhesió al protocol MIR-FEMP de 2006, per a la protecció de víctimes de violència domèstica i de gènere.

I a l’ordre del dia s’ha fet una anàlisi de la seguretat del municipi i de la temporada d’hivern.

S’ha posat de manifest a la reunió la molta col·laboració entre la policia local i l a guàrdia civil, pel control de la delinqüència que ha baixat en un percentatge important comparativament enguany, respecte de l’any passat. A més també se valoren molt positivament, i els resultats ho avalen,  les actuacions conjuntes policia local i guàrdia civil, pel control del compliment de la normativa sanitària per mor de la  covid-19.

Les accions conjuntes seguiran les properes setmanes i s’estan planificant campanyes puntuals extraordinàries de cara al Temps de Nadal.

A la reunió de la Junta local de seguretat entre Delegació de Govern i Ajuntament d’Alcúdia hi ha participat la Delegada del Govern Aina Calvo, la batlessa d’Alcúdia Bàrbara Rebassa, els tinents de batle Domingo Bonnín i Martí Garcias, així com els caps de la Policia local d’Alcúdia i els caps del cos de seguretat de la Guàrdia Civil.

14 de desembre de 2020

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits