Inici del socorrisme a la platja

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/SOCO-M.jpg

L'ajuntament d'Alcúdia ha iniciat el servei de socorrisme a les platges del municipi

El servei de socorrisme d'Alcúdia està compost per 15 efectius que se situaran a peu de platja diàriament de 10 a 18 h

El servei està gestionat per l’empresa Salvament Aquàtic de Les Illes Balears SL amb la supervisió de la coordinadora municipal de salvament de platges, MºJesús González. 

S'està iniciant una temporada atípica, i s'hauran d’establir nous comportaments en l'ús de les platges i reforcar la seguretat dels socorristes. Així s’han proveït dels pertinents 'epis' per desenvolupar en seguretat la seva tasca.

El servei de socorrisme anirà adaptant les seves funcions als usos permesos en cada moment.

També una de les funcions que tendrà, serà dona suport i col-laborar amb la Policia local i la Guàrdia civil en el control de las activitats que es poden o es puguin fer a la platja, mentre duri l'estat d"alarma així com les fases de desescalada i les seves pertinents instruccions. 

Des de l'Ajuntament d'Alcúdia i a través d'Emsa avui s'ha activat aquest servei a la platja, per la seguretat de tothom. Avui a la platja per donsr suport a l'inici de la tasca hi han acudit tant la batlessa Bàrbara Rebassa com el tinent de batle i responsable de platges Domingo Bonnín, així com els sots inspector de la Policia local d'Alcúdia Abelardo Mesías, amb l'equip del servei encapçalat per la coordinadora Maria Jesús González. 

Així mateix s'ha realitzat avui divendres tota la tasca de desinfecció integral del mòdul de socorrisme de la platja d'Alcúdia complint amb les mesures necessàries per evitar contagis per la COVID-19. 

 

4 de maig de 2020

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits