Concurs fotogràfic sobre alletament

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/PREMIS-M.jpg

Entregats els premis a les millors fotografies del segon concurs fotogràfic sobre alletament matern

Organitzat pel Centre de Salut d’Alcúdia i amb el suport de l’Ajuntament d’Alcúdia.

 

Avui a la Sala s’han entregat els premis a les millors fotografies del Segon Concurs de fotografia sobre alletament matern, que ha estat organitzat pel Centre de Salut d’Alcúdia i amb suport de l’àrea de benestar social, sanitat i igualtat de l’Ajuntament d’Alcúdia.

Amb la batlessa Bàrbara Rebassa, la regidora de benestar social, sanitat i igualtat Agüi Lobo, la regidora de cultura Antònia Cànaves, han entregat els tres premis a les tres millors fotografies amb la temàtica de l’alletament matern.

El segon concurs fotogràfic s’ha duit a terme el passat mes d’octubre dins els actes de la setmana europea de l’alletament matern.

Agüi Lobo, la regidora de benestar social, ha donat les gràcies  a totes les persones participants i ha agraït la iniciativa del centre de salut i de la comare d’Alcúdia per visibilitzar l’alletament matern, i dignificar-lo.

Antònia Truyol, en nom de les tres guanyadores, ha agraït la iniciativa i la tasca que fa la comare d’Alcúdia per fer-los viure intensament aqueta experiència, que és l’aliment i el vincle entre mare i fill/filla.

La Batlessa Bàrbara Rebassa ha volgut agrair al centre de salut la iniciativa, el suport de l’àrea de benestar social, i ha dit que a més de donar visibilitat a l’alletament, considera que és una experiència única, el millor moment de la maternitat per la simbiosi i la relació entre mare i fill/filla.

Després se’ls ha fet un obsequi per a les tres mares, que amb els seus fills i filles s’han donat cita a aquesta entrega dels premis a les millors fotografies del segon concurs fotogràfic sobre alletament matern.

 

PRIMER PREMI.

“Un regal per a tota la vida” d’Antònia Truyol

SEGON PREMI.

“Madre Naturaleza” Lara Gómez

TERCER PREMI

“MediTETAneamente” Sílvia Arbona.

 

El jurat va estar format per 8 membres de la comissió de lactància materna, del sector Tramuntana i Hospital Comarcal d’Inca i el Projecte BPSO de la guia de lactància materna. Les fotografies participants i les finalistes han format part de les publicacions de les xarxes municipals i del Centre de salut per a la divulgació i conscienciació de la importància de l’alletament matern.

10 de novembre de 2020

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits