Col.laboració entre municipis veïnats

Acord de col.laboració entre els municipis d'Alcúdia, Campanet i Búger

La regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Alcúdia, Antònia Cànaves juntament amb la tècnica de l’àrea Carme Suárez han tengut una reunió amb el batle de Búger Pere Torrens i la batlessa de Campanet Rosa Maria Bestard per a establir un nou conveni de col·laboració amb la intenció d’unir els recursos culturals de la comarca. Una proposta que ja fa anys, cap al 2014 es va iniciar amb l’Ajuntament de Pollença, conveni actualment en procés de renovació.

Fruit d’aquesta reunió, aquests ajuntaments, a més del de Pollença, compartiran l’agenda cultural d’Alcúdia, fent-ne difusió a través dels seus mitjans. També, s’escollirà un espectacle al mes i es tornarà a habilitar el servei de bus perquè els habitants d’aquests municipis puguin assistir amb facilitat a l’Auditori d’Alcúdia.  La reunió ha estat una primera presa de contacte, que des de l’Ajuntament d’Alcúdia es considera molt fructífera.  

El dia de santa Cecília, l’Ajuntament de Campanet va organitzar un servei de bus per assistir al concert de Els Tres Tenors Mallorca a l’Auditori d’Alcúdia, la qual cosa va ser un èxit. Des de l’Ajuntament d’Alcúdia consideren que iniciatives d’aquest tipus sempre són engrescadores pel bé de la cultura. És una manera d’acostar als municipis que no gaudeixen de la mateixa infraestructura cultural la possibilitat de veure espectacles de gran format com els programats a l’Auditori d’Alcúdia. Després d’aquesta petita prova, s’ha decidit continuar amb aquesta col·laboració, a la qual s’ha volgut sumar també l’Ajuntament de Búger.

27 de novembre de 2019

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits