Certificació d'accessibilitat platja d'Alcúdia

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/platja-m.jpg

Renovada la certificació d'accessibilitat al punt del mòdul de socorrisme a la platja d'Alcúdia

Després de realitzada  l’auditoria al llarg d’aquest dimecres 18 d’agost, de cara a la renovació de la certificació 170.001 de d’accessibilitat al punt del mòdul de socorrisme a la Platja d’Alcúdia, avui matí el tinent de  batle i responsable d’EMSA i de les platges Domingo Bonnín ens ha informat que s’ha confirmat a l’Ajuntament la renovació de la certificació d’accessibilitat al punt de mòdul de socorrisme de la Platja d’Alcúdia. Es tracta concretament de la certificació d’accessibilitat 170.001.

A primera hora del dia es va revisar la documentació administrativa, i després visitaren  in situ la zona d’accessibilitat de la platja d’Alcúdia, ubicat al punt del mòdul de socorrisme de la Platja.

Des de l’Ajuntament se valora molt positivament  la renovació de la certificació, tenint en compte els objectius de la supressió de barreres arquitectòniques i donant servei en aquest punt de la platja, per facilitar a les persones amb discapacitat, amb mobilitat reduïda i amb problemes de visió, l’accés a la platja.

Recordem, per altra banda, que aquesta estiu 2021 i tenint en compte els protocols COVID-19 Alcúdia disposa de la certificació SAFE TOURISM a un total de 9 platges del municipi. A més també té renovades les ISOS 9001 i 14001 de gestió i qualitat ambiental a les platges.

24 d'agost de 2021

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits