Celebrat el centenari de Gabriel Llabrés Munar

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/centllabres-m.jpg

A l'Ajuntament d'Alcúdia s'ha celebrat el centenari de l'amo en Gabriel Llabrés "Es Lleter", envoltat de la seva família i de la representació de la Sala

Gabriel Llabrés Munar ha complert 100 anys.  Tot i la situació actual, l'Ajuntament d'Alcúdia li ha  volgut retre aquest  homenatge a la Sala seguint totes les normatives decretades per sanitat per la pandèmia de la covid 19.

Bon dia. El centenari està acompanyat per la família i amistats.

La batlessa d'Alcúdia Bàrbara Rebassa li ha dedicat unes paraules, recordant que va nèixer a Costitx l'any 1920. Es va tralladar a Alcúdia amb la seva dona. Va fer feina a Sa Bassa Blanca i anys després muntaren una lleteria a Alcúdia.

Des de l'Ajuntament se l'ha obsequiat amb un ram, un clauer de plata i el pastís aniversari amb les espelmes, amb el número 100, que ha bufat sense passar pena.

La batlessa ha llegit un escrit, que li ha fet una amiga i un amic. Ella era parella de ball fins l'any passat.

 

A més de la batlessa d'Alcúdia hi ha assistit a l'acte una representació de regidors i regidores del consistori alcudienc, tant del govern com de l'oposició. 

 

Des de l'Ajuntament d'Alcúdia i en nom dela ciutadans i ciutadanes se li ha volgut donar els molts anys amb tan   especial aniversari. 

5 de setembre de 2020

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits