Celebrat a Alcúdia el IV Cicle Feim Memòria

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/memoria-m.jpg

El IV Cicle Feim Memòria Març 2020, dedicat a les brigades internacionals es va desenvolupar ahir dimecres, amb la inauguració de l’exposició procedent de la Universitat de Barcelona està dedicada a “Brigades internacionals i multilingüisme”. L’exposició recull la diversitat de llengües i cultures entre els brigadistes i el denominador comú que n’era el seu compromís de lluitar per un ideal.

L’exposició se va inaugurar dimecres dia 11 de març i romandrà  a la sala d’exposicions de Can Fondo fins dia 3 d’abril. A la inauguració hi assistiren membres regidores i regidors de la corporació municipal encapçalats per la batlessa i regidora de patrimoni Bàrbara Rebassa, ciutadanes i ciutadans, tècnics municipals, així com persones amants de la investigació i la història.

Tot seguit a Can Doménec, se representà “Les cançons perdudes”, una peça de dramatúrgia documental escrita per Jaume Miró i dirigida per Joan Fullana, amb l’objectiu d’acostar el teatre documental al públic. Les cançons perdudes posa en escena la vida de Margaret Zimbal, miliciana alemanya. Actors i cantants: Toti Fuster, Biel Bisquerra i Jaume Miró. 

12 de març de 2020

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits