Alcúdia present a la FITUR de Madrid

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/fitur-m.jpg

Alcúdia presentarà l’Ironman 70.3 i divendres serà a l’acte de la “Asociación de pueblos más bonitos de España” on Alcúdia hi forma part.

Alcúdia és present un any més a la fira internacional turística de Madrid, la FITUR, que es desenvolupa del 22 de al 26 de gener i aquest 2020. A Madrid hi són representants de l’Ajuntament d’Alcúdia, de l’agrupació empresarial hotelera d’Alcúdia ,a través del Consorci de Promoció Exterior.

 

La inauguració  oficial de la FITUR ha estat  avui  dimecres 22 de gener a les 12h. Des de primera hora de la jornada  ja s’ha comptat amb la presència dels responsables polítics autonòmics i insulars, així com els representants empresarials de les illes a nivell turístic

Alcúdia, amb un mostrador promocional ubicat dins l’stand de les Illes Balears, hi és present a la FITUR amb la batlessa Bàrbara Rebassa i el regidor de turisme Josep Cladera, amb reunions, amb touroperadors, agents de viatge, grups hotelers, i de comunicació....Com cada any a la FITUR  a Madrid es duu a terme la promoció turística del nostre municipi i s’espera comptar amb la batlessa Bàrbara Rebassa i el regidor de turisme Josep Cladera. També des d’Alcúdia, a nivell empresarial local, hi ha representació i són a Madrid, el president de l’agrupació hotelera Jaume Horrach i Carmen Zierer gerent de l’agrupació hotelera i del consorci de promoció exterior. Alcúdia treballa des de fa anys la promoció del municipi a través del consorci, amb participació pública i privada.

A la FITUR els responsables polítics alcudiencs avui han pogut estar amb un grapat d’alumnes i professors de l’institut Ies Alcúdia, amb que estudien grau superior d’allotjament turístic.

 

Demà dijous 23 de gener a les 10:30 h està previst a la FITUR la presentació de l’Ironman 70.3 del mes de maig 2020 a Alcúdia, amb la inscripció d’esportistes més elevada d’Ironman del món.

 

A més a la FITUR divendres  es durà a terme un acte de presentació per part de la “Asociación de pueblos más bonitos de España”, que fa tasca de suport turístic als municipis triats a nivell  de promoció patrimonial. A la darrera assemblea aquesta associació aprovà nous municipis que s’han incorporat , entre els que s’hi troba d’Alcúdia,  entre els 15 pobles triats  d’Espanya.

 

Alcúdia  passa a formar part de l’Associació aquest 2020 i que es podrà conèixer més a través d’una  guia, rebent l’acreditació com un dels pobles més bells d’Espanya, que està  editada en castellà i amb anglès

 

La presentació  es durà a terme a la FITUR divendres  24 de gener a les 11:45h a l’estand de “Turespaña”.   Durant l’acte es projectarà un vídeo promocional dels 15 pobles, entre els que s’hi troba Alcúdia.

23 de gener de 2020

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits