Soib Reactiva 2020

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/REACTIVA-M.jpg

Acte d'agraïment per concloure la tasca dels participants al primer torn del SOIB Reactiva 2020

Aquest dijous dia 22 d’abril s’ha duit a terme l’acte d’acomiadament dels participants al primer torn de la convocatòria de SOIB REACTIVA 2020 a Alcúdia.

A través d’EMSA de l’Ajuntament d’Alcúdia  s’ha realitzat aquest acte d’agraïment a les 49 persones contractades, que han desenvolupat tasques de manteniment al municipi al llarg dels darrers  4 mesos i que estan a punt de concloure el seu compromís laboral. Hi han intervingut a l’acte tant la batlessa d’Alcúdia Bàrbara Rebassa, el tinent de batle i responsable d’EMSA Domingo Bonnín així com el regidor de manteniment i coordinador de tasques Martí Garcias, a més, en representació del SOIB, la directora del SOIB Pilar Ortiz. Membres regidores i regidors del consistori alcudienc, tant del govern com de l’oposició també han estat presents a l’acte de l’Auditori, així com  les persones que finalitzen el contracte laboral d’aqueta convocatòria del SOIB REACTIVA 2020.

El regidor de manteniment i coordinador de tasques Martí Garcias que ha fet un agraïment a tota la tasca desenvolupada per a les persones participants al primer torn. “un orgull de formar aquest equip que ha funcionat com a una gran família i que ha estat una passa important que tot el que heu fet ha quedat al vostre poble...” Ha destacat algunes “Pinzellades de les activitats duites a terme no tan sols del dia a dia, línia verda, incidències policia local, heu anat més enllà, recuperar zones verdes, pintat d’espais públics, recuperació del molí de sang”. 

l tinent de batle e i responsable d’EMSA Domingo Bonnín ha expressat igualment “l’agraïment  i la importància “d’arribar a entendre que el poble és de tots” i així es valora molt  la tasca feta. Ha donat “les gràcies per poder haver ajudat per millorar el poble, de com estava abans i es nota que hi heu passat”. Ha donat les gràcies “al personal del SOIB que ha fet feina colze a colze amb l’ajuntament per dur endavant aquest projecte”. També ha agraït a la directora del SOIB  “l’esforç que es fa a través d ela subvenció ha estat possible que es puguin fer aquestes contractacions”, i l’ha emplaçat que en futures convocatòries el termini de 4 mesos de contracte es pugui allargar un poc més.

La directora del SOIB Pilar Ortiz ha donat les gràcies a l’Ajuntament la subvenció és  per sufragar la despesa de les contractacions. Ha posat de relleu la feina desenvolupada “ les vostres ganes que han ajudat a millorar el municipi a totes les zones on heu treballat”. Ha afirmat que “el programa Reactiva pretén donar-vos una oportunitat i arribar al màxim de persones del municipi a través de les tres línies”. Ha expressat que a la propera convocatòria s’està fent feina en ampliar de 4 a 6 mesos el contracte. I ha afirmat que espera que l’experiència els “hagi servit a vosaltres per reforçar i a requalificar-vos per donar-vos oportunitats per poder-vos inserir al món laboral”. Ha donat les gràcies per la col.laboració i l’acompanyament des de l’Ajuntament d’Alcúdia per desenvolupar aquestes polítiques.

 

Per últim la batlessa d’Alcúdia Bàrbara Rebassa igualment ha agraït tota “la tasca feta per les 49 persones, homes i dones, netejant, llevant herba, reformant el molí de sang, fent feines administratives, tasques de manteniment” i ha donat les gracies al SOIB per dur a terme aquest programa i a les persones de l’Ajuntament que han treballat amb aquest projecte. “Es nota molt el vostre pas he visitat les zones. Vull donar les gràcies en nom de l’ajuntament a tots i a totes que heu realitzat un treball magnífic...l’administració ha de fer apostes valentes i sobretot en una època i amb una situació complicada com aquesta. Esper que sigui un inici per la vostra vida laboral”. 

Després s’ha projectat un power-point amb una selecció de les activitats desenvolupades durant 4 mesos.

SOIB REACTIVA és un programa promogut pel SOIB i cofinançat pel Fons Social Europeu en el marc dels Programes Operatius d’Ocupació Juvenil i Regional 2014-2020 i per Fons de l’Estat a través de la Conferència Sectorial i pel Fons per afavorir l’Impuls del Turisme Sostenible (ITS).

23 d'abril de 2021

Desarrollado por 3digits