Signatura del document de suport a la iniciativa estratègica Alcúdia Techmar

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/techmar-m.jpg

Acte de suport dels municipis del Nord de Mallorca a la iniciativa estratègica de l’Ajuntament d’Alcúdia per a la transformació del model productiu

La Torre Major d’Alcúdia, a Alcanada, ha estat l’escenari de l’acte  de suport dels municipis del Nord de Mallorca a la iniciativa estratègica de l’Ajuntament d’Alcúdia per a la transformació del model productiu, de re-equilibri territorial amb un nou impuls sòcio-econòmic i ambiental de Mallorca a través de la singularitat de la descarbonització de la mar, a través del projecte ACÚDIA TECH MAR, Mediterrània Activa.

En el transcurs de l’acte a més de la lectura del document que després s’ha procedit a signar, s’ha realitzat la sembra de la primera alzina, com a símbol de la sostenibilitat.

A l’acte a més de la batlessa d’Alcúdia Bàrbara Rebassa, que ha estat acompanyada d’altres membres regidores i regidors del consistori d’Alcúdia, s’ha comptat amb la presència del Conseller de Fons Europeus del Govern de les Illes Miquel Company, la Consellera de Territori del Consell de Mallorca, Maria Antònia Garcias, a més del president de la FELIB Antoni Salas, els batles de Muro, Antoni Serra, de Sa Pobla, Llorenç Gelabert, a més de la regidora de turisme de l’Ajuntament de Pollença Maria Buades. També hi ha assistit el president del Consell Econòmic i Social, Rafel Ballester. Igualment han assistit Luis Sevillano de Capitania Marítima i Miguel Espinosa de l’APB.

 així com la presència de Batles i batlesses del Nord de Mallorca, convidats a l’acte, a més de l’equip redactor del Projecte ALCÚDIA TECH MAR, encapçalat per Bartomeu Rosselló i César Lorente, així com també, membres del Govern Balear i el Consell de Mallorca, així com altres organismes com la UIB, l’APB i Capitania Marítima. També s’espera comptar amb la presència del president del Consell Econòmic i Social Rafel Ballester.

 

Recordem que ALCÚDIA TECH MAR Mediterrània Activa ha estat considerat Projecte estratègic del Govern de les Illes Balears, impulsat per l’ajuntament d’Alcúdia amb el suport dels Ajuntaments del Nord de Mallorca i Menorca, la FELIB i el Consell Econòmic i Social de les Illes Balears, Consell de Mallorca i Govern Balear, la UIB, APB i Capitania Marítima.

25 d'octubre de 2021

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desarrollado por 3digits