Resum de sessió plenària

Sessió plenària extraordinària urgent, dimarts dia 29 de març de 2022.

 

Dimarts 29 de març a les 9h s’ha celebrat la sessió plenària extraordinària i urgent a l’ajuntament d’Alcúdia.

 

Així han quedat els diversos punts a l’ordre del dia:

 

  1. Ratificació caràcter urgent de la present convocatòria. S’ha aprovat la urgència per 10 vots favorables (Psoe,Pi, MésxAlcúdia) 4 vots en contra(PP i Podemos) i 3 abstencions (Vox, Unió xAlcúdia i Ciutadans).

 

 

 

  1. Prèvia ratificació de la inclusió del present assumpte a l’ordre del dia, examen i aprovació proposta d’aprovació inicial MC 07_2022 de crèdit extraordinari suplement de crèdit finançat amb romanent de tresoreria per a despeses generals. 9.106.083 € en total, entre noves partides i suplement de crèdit.

 

La ratificació de la inclusió del punt a l’ordre del dia s’ha aprovat per 16 vots a favor (Psoe,Pi,MxA,Pp,Vox,UxA,C’s) i 1 vot en contra (Podemos).

 

El punts ha quedat aprovat per 13 vots a favor (Psoe,Pi,MxA, UxA, Ciutadans i Podemos) i 4 abstencions (Pp i Vox).

 

 

 

  1. Prèvia ratificació d ela i inclusió del present assumpte a l’ordre del dia, examen i aprovació proposta d’acord d’aprovació de reconeixement extrajudicial de crèdit d’obligacions 3_2022. En total 35.511 €.

 

La ratificació de la inclusió s’ha aprovat per 16 vots a favor (Psoe,Pi,MésxAlcúdia, Pp,Vox,UnióxAlcúdia, Ciutadans) i 1 vots en contra (Podemos).

 

 

 

El punt ha quedat aprovat per 10 vots a favor (Psoe,Pi, MxA,), 6 abstencions(Pp,Vox, UxA, C’s) i 1 vot en contra (Podemos).

 

El plenari a través de la plana web municipal www.alcudia.net al canal  youtube de l’Ajuntament d’Alcúdia i també a programes ràdio a la carta www.alcudiaradio.com

 

 

30 de març de 2022

Desarrollado por 3digits