Renovació de la pista de patinatge

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/ast-m.jpg

La pista de patinatge de la zona esportiva d'Alcúdia ha estat renovada amb nous mòduls i ja es troba operativa.

Després de la seva remodelació gairebé integral avui s'ha donat per reoberta la pista de patinatge situada a la zona esportiva d'Alcúdia, amb la instal·lació d'un bon nombre de nous mòduls per poder patinar i poder gaudir d'aquest esport.

 

En concret s'han instal·lat un conjunt mòdul central piramidal, dues rampes múltiples de distintes alçades i una macro unitat "Half pipe" en forma de "U", que amb les de formigó i amb la resta de materials ja existents han deixat un parc ben equipat que anirem millorant.

 

Per fer possible aquesta remodelació hi han participat conjuntament les àrees municipals de Participació Ciutadana i joventut,  Esports i Obres Pròpies amb el suport i finançament del Consell de Mallorca, també i no manco important, hi han col·laborat col·lectius de patinadors i aficionats particulars aportant els seus suggeriments per millorar de forma permanent aquestes instal·lacions.

 

L’Skate Park d’Alcúdia torna estar operatiu després de la seva renovació per a totes les persones d’Alcúdia apassionades amb aquesta pràctica.

Els regidors responsables de les àrees que conjuntament han participat en la renovació de l’Skate Park, la regidora de participació ciutadana i joventut Azahara Machado, la regidora d’esports Verónica Caro i el regidor d’obres pròpies Rafel Ferrer, l'han volgut visitar.

25 d'abril de 2024

Desarrollado por 3digits