Inici de col·laboració per a la millora del servei d'autotàxi

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/ajuntaments-m.jpg

Els ajuntaments d'Alcúdia, Pollença, Muro i Santa Margalida acorden un inici de col·laboració per a la millora del servei d'autotàxi.

Reunió inicial entre els ajuntaments d’Alcúdia, Muro, Santa Margalida i Pollença per realitzar una posada en comú de les clàusules d’acord per iniciar una col•laboració. Aquesta serà per poder obtenir  un règim especial de recollida de passatgers entre els municipis que formen part d’aquest acord. Així, hi participaran les agrupacions locals d’autotaxis de Pollença, Platges de Muro, Can Picafort i Alcúdia.

La intenció de l’acord és poder dur a terme, de manera conjunta, la prestació d’aquest servei públic i, així, facilitar-ne l’accessibilitat i disponibilitat.

A la trobada, que se va celebrar a l’Ajuntament de Pollença, hi participaren el batle de Muro, Miquel Porquer, el regidor de Transports de l’Ajuntament de Muro, Andreu P. Cantarellas, la regidora de Turisme, Medi Ambient i Comerç de l’Ajuntament de Santa Margalida, Aina M. Rodríguez, la regidora de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Alcúdia, Azahara Machado, la regidora de Mobilitat de l’Ajuntament de Pollença, Steffy Pozo, i el batle de Pollença, Martí March.

4 d'abril de 2024

Documentos y enlaces

Desarrollado por 3digits