FITUR, Fira Turística de Madrid

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/fitur-m.jpg

Presentat el convenide l'Ajuntament d'Alcúdia i Ironmann pels propers 4 anys.

Alcúdia és present a la Fira turística de Madrid inaugurada dimecres 24 de gener

En aquesta primera jornada de l’edició d’enguany de la fira turística de Madrid,  s’ha fet la presentació de la signatura del conveni amb Ironman que garanteix la celebració del 70.3 pels propers 4 anys. Aquest acte ha tengut lloc a l’stand de les Illes Balears, a la FITUR avui a les 14h. amb la presentació a càrrec de la Batlessa d’Alcúdia Fina Linares amb Agustí Pérez d’IRONMAN amb la presència a més  del regidor de turisme Joan Mateu i representació de Zafiro Hotels.

Tal i com ja ens va informar la batlessa Fina Linares, i avui ens ho recordava el regidor de turisme Joan M. Gual, s’ha fet la presentació de l’esdeveniment turístic-esportiu IRONMAN 70.3 ALCÚDIA MALLORCA, per 4 anys més 2024-2027. Alcúdia va fer la primera aposta per aquest esdeveniment a l’any 2011, i ha anat progressivament augmentant la participació de triatletes a aquest esdeveniment que acull Alcúdia. Per aquet 2024 hi ha una inscripció de quasi 4.000 triatletes, amb el que suposa de retorn econòmic per a la ciutat d’Alcúdia i per la nostra illa.

La batlessa d’Alcúdia Fina Linares ha afirmat en el transcurs de la presentació De IROMAN 70.3 Alcúdia Mallorca,  que Alcúdia ha apostat des de 2011 per aquest esdeveniment, ha agraït a Agustí Pérez la confiança depositada en Alcúdia. Ha recordat que des de 2011 s’ha passat de 1700 triatletes  participant a l’actualitat 2024, en la inscripció que ronda quasi els 4000 participants.

Ha recordat la batlessa les condicions  úniques per la pràctica del triatló, a la platja d’Alcúdia, la prova de ciclisme a la Serra de Tramuntana, la prova d’atletisme a primera i segona línia de platja.

Fina Linares ha reafirmat que des de l’Ajuntament d’Alcúdia  “hem apostat des de fa més d’una dècada amb aquest esdeveniment i per això està consolidat. Vivim un moment  històric, fonamental, firmar contracte per 4 anys més, i  donar continuïtat a un esdeveniment quasi mundial, per participació i que ens enorgulleix com a ciutat”.  La batlessa ha recordat que de vegades, pel muntatge, repercuteix amb la ciutadania, però el que suposa a nivell turístic  amb una  estància entre 5 a 7 dies, amb una repercussió econòmica positiva entre 14 milions i 15 milions d’ €, que suposa un repte i és a  feina essencial pública i privada,  amb les institucions. Un exemple és el suport de Zafiro hotels a l’esdeveniment.

El director d’IRONMAN Espanya, Portugal i Itàlia Agustí Pérez, ha posat de relleu la confirmació i la garantia per 4 anys més per treballar amb Alcúdia en aquest esdeveniment turístic-esportiu que tornarà aquest proper 11 de maig, tenint en compte les condicions excepcionals del municipi per a la pràctica d’aquest triatló.

Ha donat les gràcies i admirat la valentia, per seguir confiant des de l’Ajuntament d’Alcúdia i seguir fent feina colze a colze amb aquest esdeveniment que considera que és “ l’esdeveniment més gran del món”. Agustí Pérez ha afirmat que IRONMAN  se sent a casa, ja que el municipi ofereix tot allò que necessiten els esportistes. També ha posat de relleu la recuperació dels participants després del període de pandèmia. Agustí Pérez ha afirmat que Alcúdia Mallorca és un referent internacional per IRONMAN.

Recordem que dia 11 de maig es durà a terme el ZAFIRO IRONMAN 70.3 ALCÚDIA MALLORCA.

Alcúdia será present com a co-expositor a la FITUR 2024 a Madrid fins al proper diumenge 28 de gener.

25 de gener de 2024

Desarrollado por 3digits