Soib Reactiva 2020

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/soib-m.jpg

Acte de cloenda del segon torn del programa SOIB REACTIVA 2020

L’Ajuntament d’Alcúdia ha duit a terme, aquest divendres 3 de setembre a la Casa de Cultura, l’acte de comiat dels participants del segon torn del SOIB REACTIVA 2020/2021.

A l’acte de cloenda hi han assistit totes les persones que finalitzen la seva tasca evers al segon torn del projecte SOIB REACTIVA 2020-2021 al municipi d’Alcúdia, que ha comptat amb un pressupost total de 652.084, 81€ i ha cobert, en aquest segon torn, un total de 38 llocs de treball corresponents als següents perfils professionals:

-          Auxiliar administratiu/va

-          Picapedrer (Oficial 1ª i peó)

-          Jardiner (Oficial 1ª i peó)

-          Fuster (Oficial 1ª)

-          Personal de neteja (Oficial 1ª Neteja i peó)

Durant els 4 mesos aquests treballadors han realitzat tasques de manteniment, d’asfaltat, voravies, neteja d’edificis públics, pintura per a centres escolars per a l’inici del curs, entre d’altres.

A l’acte s’ha comptat amb la presència dels responsables de l’ajuntament d’Alcúdia, tant  de la batlessa d’Alcúdia Bàrbara Rebassa, el tinent de batle i responsable d’EMSA Domingo Bonnín i el tinent de batle i responsable de manteniment Martí Garcias.  També hi han assistit altres membres, regidores i regidors del consistori alcudienc.

S’ha pogut visualitzar un muntatge amb una mostra de  les activitats i tasques dutes a terme. L’acte de comiat ha comptat amb les paraules dels responsables polítics municipals.

A la seva intervenció el regidor responsable de manteniment el tinent de batle Martí Garcias ha explicat les tasques desenvolupades, ha reacordat que s’ha fet la funció que tocava a través del SOIB ja que companys han tengut la sort de començar a fer feina, els ha agraït la feina feta i que el secret és funcionar com un sol equip.

El regidor responsable d’EMSA el tinent de batle Domingo Bonnín ha posat de manifest la seva satisfacció perquè han complert amb les feina, agraint als participants la tasca feta, i a tots els tècnics i responsables, a més ha anunciat un proper torn de cara al mes d’octubre.

A la seva intervenció la batlessa d’Alcúdia Bàrbara Rebassa ha volgut agrair la tasca duta a terme i ha expressat que la feina que han duit a terme aquests persones durant els mesos de contracte se nota, se feu, els ha donar les gràcies per la tasca, a ells i als responsables de cada perfil de feina, i que han fet feina pel municipi i han estat la cara visible de l’Ajuntament. També la batlessa ha apuntat que l’important és la satisfacció de veure que el que un ha fet ho ha fet bé, i posant de manifest la feina feta amb equip per la seva ciutat.

Després s’ha projectat un power point amb les tasques desenvolupades per aquests treballadors i finalment la foto amb tots els treballadors.

SOIB REACTIVA  és un programa promogut pel SOIB i cofinançat pel Fons Social Europeu en el marc dels Programes Operatius d’Ocupació Juvenil i Regional 2014-2020 i per Fons de l’Estat a través de la Conferència Sectorial i pel Fons per afavorir l’Impuls del Turisme Sostenible (ITS).

 

6 de setembre de 2021

Desarrollado por 3digits