L'Ajuntament d'Alcúdia es prepara per a l'obertura de les platges.

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/sombrilla-m.jpg

Iniciades les tasques prèvies de reparació de gandules i para-sols per garantir un servei de qualitat a la platja d'Alcúdia

L'Ajuntament d'Alcúdia es prepara per a l'obertura de les platges a partir de l'1 de maig. Actualment, s'estan duent a terme treballs de reparació d'hamaques i para-sols per garantir un servei de qualitat per als visitants de  la platja d'Alcúdia.

Amb l'obertura de les platges a partir de l'1 de maig, l'Ajuntament d'Alcúdia espera donar la benvinguda a residents, turistes i visitants de tot el món i garantir una experiència inoblidable a la platja d'Alcúdia i un servei de qualitat.

La gestió de la platja d'Alcúdia és municipal i compta amb una extensió de gairebé 4 quilòmetres. Cal destacar que l'Ajuntament d'Alcúdia és l'únic de Mallorca que porta al 100% la gestió de platges, la qual cosa garanteix la qualitat i l'excel·lència en la gestió de la platja d'Alcúdia.

Adquisició de noves hamaques i tasques de  reciclatge

La platja ofereix 1.800 para-sols i 3.800 hamaques per als visitants. Cada any, es reparen al voltant de 450 para-sols, una tasca feta a mà pels operaris d'EMSA divisió de platges. Aquest equip està format per 16 persones, però s'amplia a 22 persones durant la temporada d'estiu. La reparació dels para-sols consisteix a desmuntar els vells, treure'n els fils i ferros trencats, netejar i pintar les peces. Una vegada pintades, es construeix el nou para-sol, fet de càrritx. Tot el material de desús es recicla, pel compromís de l'Ajuntament d'Alcúdia amb la sostenibilitat.

Enguany, s'han comprat 2.300 hamaques noves, per poder garantir la disponibilitat de material d'alta qualitat i en bones condicions per als visitants de la platja.

A més, també s'ha de destacar que aquesta temporada s'ha realitzat un important manteniment de les platges de la zona, la qual cosa permetrà que els visitants gaudeixin d'unes platges en perfectes condicions.

Totes aquestes tasques internes es duen a terme als mesos previs per la posada  a punt de la platja d’Alcúdia.

Certificacions de gestió ambiental i de qualitat

El reciclatge i la sostenibilitat són valors afegits al servei i que es manifesten any rere any, des de 2012, amb la renovació de les certificacions ISOS  Isos de gestió ambiental i de qualitat turística Així, el batle i responsable de platges Domingo Bonnín subratlla que Alcúdia és un municipi pioner a les Illes Balears, en el servei de manteniment d’hamaques i para-sols, el seu manteniment, reciclatge, i reutilització seguint els paràmetres de sostenibilitat que venen marcats per les certificacions ISO 9001 de qualitat i ISO 14001 de gestió ambiental, a més de la certificació d’accessibilitat 170.001.

L'Ajuntament d'Alcúdia recorda la importància de respectar les normes i recomanacions  per garantir la seguretat i la salut de tots els visitants i treballadors de la platja, així com els paràmetres de qualitat ambiental a  les platges.

27 de febrer de 2023

Desarrollado por 3digits