Iniciada la campanya de neteja a tot el municipi

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/neteja-m.jpg

Alcúdia ha avançat un mes i mig l'inici d'aquesta campanya amb increment d'operaris i un augment en les zones de neteja.

L'Ajuntament d'Alcúdia avança un mes i mig la temporada d'estiu de recollida d'escombraries amb l'objectiu de millorar la neteja a les zones més concorregudes del municipi. Amb aquest avançament, s'ha produït un increment del 70% en els mitjans humans contractats per a la temporada baixa, la qual cosa suposa l'increment de 14 operaris més i un augment en les zones de neteja i maquinària.

 

Actualment, s'està duent a terme el servei de neteja especial per haver-se avançat la temporada d'estiu. Ja s'han realitzat les següents zones: Cas Vicari, Poblat Marqués de Suances, frontera amb Platja de Muro, des de carrer Buguenvíl·lia fins a Ciutat Blanca. Actualment, s'està realitzant la neteja del carrer de la zona Lagos, que comprèn des de Ciutat Blanca fins a la Rotonda de Platja de Muro, i l'avinguda Pedro Mas i Reus fins a l'avinguda Riera Marsà. A més, s'han dut a terme neteges en diversos carrers i travesseres, i en un termini de 2 dies es finalitzarà la neteja de l'avinguda Tucà.

 

Amb aquestes accions, l'Ajuntament d'Alcúdia pretén garantir una major neteja a les zones més transitades del municipi i, per tant, millorar la qualitat de vida dels seus habitants i visitants. També és important destacar que aquesta iniciativa s'emmarca en l'estratègia municipal per millorar el medi ambient i la sostenibilitat a Alcúdia.

 

Així mateix, cal destacar que la neteja del municipi no és només responsabilitat de l'Ajuntament, sinó també de la ciutadania. És per això que es fa una crida a la col·laboració ciutadana perquè tots plegats puguem mantenir el nostre municipi net i cuidat.

 

Per acabar, l'Ajuntament d'Alcúdia vol agrair la paciència i la comprensió de la ciutadania durant aquesta temporada de neteja especial, i anima a tots els ciutadans i visitants a continuar col·laborant en la tasca de mantenir el municipi net i sostenible per a tothom.

27 de febrer de 2023

Desarrollado por 3digits