Centenari de les excavacions de la ciutat romana de Pollentia

1923-2023 celebració del centenari de les excavacions arqueològiques de Pollentia

Can Domenec ha estat l’escenari  de la presentació dels actes del Centenari de les excavacions a Pollentia, amb la benvinguda i presentació a càrrec de la Presidenta del Consorci, la tinent de batle Bàrbara Rebassa. S’ha pogut visualitzar la projecció de l’audiovisual produït per la Perifèrica i IB3 Televisió THORACAT.

Tot seguit s’han realitzat els diversos parlaments dels representants de les institucions: Catalina Solivellas, directora General de Cultura de la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura, Govern de les Illes Balears, la Vicepresidenta Bel Busquests  i Consellera Executiva de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca.  Ha intervingut Carmen Cabrera, subdirectora General Adjunta de Gestión y Coordinación de los Bienes Culturales, Ministerio de Cultura y Deporte, en representació del Gobierno de España. 

Tot seguit s’ha realitzat la presentació de la Publicació Pollentia, una ciutat romana a Alcúdia. ha estat un dels autors el Dr. Miguel A Cau Ontiveros, codirector de les excavacions (ICREA/IAUB-UB) que ha presentat aquesta publicació, editada pel Consorci de la Ciutat Romana de Pol·lèntia amb el finançament del Ministerio de Cultura y Deporte.

Finalment ha tancat l’acte el batle d’Alcúdia,  Domingo Bonnín.

13 de abril de 2022

Desarrollado por 3digits