Premis ATAPIB

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/ATAPIB-M.jpg

Entregats els premis de l'Associó de Teatres i Auditoris Públics de les Illes Balears a les arts escèniques 2023

Aquest dissabte 3 de maig,  dins el marc de CIRCAIRE a les 12h s’ha duit a terme l’entrega dels premis de l’Associació de teatres i auditoris públics de les Illes Balears a les arts escèniques 2023 a l’Espai Circaire Circ Bover, al Baluard de la Reina a Alcúdia.

Representants polítics i tècnics dels diversos teatres i auditoris públics de les Illes Balears, pertanyents a l’Associació,  han estat presents a l’entrega dels premis, essent el mestre de cerimònies el president de l’ATAPIB, Pere Santandreu, amb la vicepresidenta Carme Suárez( Auditori d’Alcúdia) així com altres membres de l’Associació.

En representació de l’Ajuntament d’Alcúdia hi ha assistit a l’acte i ha tancat l’esdeveniment la batlessa Fina Linares, juntament amb altres membres de l’equip de govern de la corporació municipal, així com  la vicepresidenta del Consell de Mallorca, Antònia Roca, a més de Pedro Vidal, secretari autonòmic de cultura i esports de la CAIB. També hi ha assistit la gerent de la Fundació per als estudis superiors de música i arts escèniques de les Illes Balears, Maria Àngels de Haro. Igualment, regidores i regidors d’altres municipis que pertanyen a l’Associació de teatres i auditoris públics de les Illes Balears.

Els premiats són els següents:

Premi a la millor direcció 2023 Marga López per “Les maleïdes”.

Premi a la millor dramatúrgia Héctor Seoane per “Bad Moon”.

Premi al millor espectacle “Reis del món”, una producció del Teatre Principal de Palma.

Premi a la millor interpretació femenina 2023 Marilén Ribot per “Cuirassa oberta”

Premi a la millor interpretació masculina Xavier Núñez per “la Fundació”.

 

6 de maig de 2024

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal, Política de Privacitat i Protecció de Dades

RAT

Desenvolupat per 3digits