Posada en marxa del Market Place "Prop de tu" a Alcúdia

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/prop-m.jpg

L'ajuntament posa en marxa el "Market Place" on line amb la participació de 26 comerços

Dins el pla de reactivació econòmica del municipi per mor de la COVID-19, i de cara a la reactivació de l’economia local, una de les accions impulsades des de l’Ajuntament d’Alcúdia ha estat promoure la plataforma “Alcúdia Prop de Tu” com a eina on-line, de compra de productes, subministraments i serveis per aprofitar la diversitat que ofereix Alcúdia en tots els aspectes, per arribar a una audiència més àmplia.

L’Ajuntament d’Alcúdia des de l’àrea de comerç, i a través de l’empesa Miríada, especialitzada en webs i app, ha promogut la creació d’aquesta eina on line per a activar l’economia local, i amb un ajut d’uns 300 € per als comerços adherits, que suposa la inscripció inicial així com les mensualitats fins a final d’any. Segons el regidor de comerç Gabriel de Hevia la resposta ha estat molt positiva, amb una inscripció inicial de 26 comerços, i que durant tot el 2020 els comerços que es vagin afegit tendran la bonificació des de l’Ajuntament d’Alcúdia amb la voluntat d’aconseguir ésser un servei de referència per les alcudienques i alcudiencs i voltants, a l’hora d’estar al dia de les novetats i promocions dels negocis locals.

A través de l’adreça www.alcudia.propdetu.com els ciutadans i ciutadanes podran accedir a tots els serveis, serveis i fins i tot vals-regals que ofereixin els comerços adherits.

Per altra banda, també des de l’àrea de comerç s’han impulsat campanyes per als ciutadans i ciutadanes de promoure les compres a la ciutat “Alcúdia aquí qued”, amb sub-lemes “Alcúdia aquí Visc”, Alcúdia aquí compr, Alcúdia aquí m’enamor….

Des de l’Ajuntament d’Alcúdia hi ha tot un pla de reactivació de l’economia local que preveu impulsar polítiques per a ajudar als comerços, a la petita i mitjana empresa, als autònoms i treballadors a compte propi, a més de tot el paquet d’ajudes des de serveis socials per a persones i famílies afectades pel que ha suposat el covid-19.

Podeu consultar-ho a: https://alcudia.propdetu.com

5 d'agost de 2020

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits