Posada en marxa de la nova ruta Alcúdia-Ciutadella

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/FRS-M.jpg

La naviliera FRS posa en marxa la ruta Alcúdia -Ciutadella aquest dimecres 26 de maig, amb un acte inaugural.

Alcúdia  ha estat present a tots els actes inaugurals de la nova ruta de la naviera FRS, amb la batlessa Bàrbara Rebassa, acompanyada del regidor de turisme Josep Cladera.

Dimecres a les 8:30h l’acte d’entrega de la mètopa. A les 9:30h va sortit del Port d’Alcúdia i a les 10:45h té prevista l’arribada a municipi menorquí. Tornarà al Port d’Alcúdia a les 12:30h.

A l’acte d’entrega de la Mètopa hi era  el capità Javier Santos, així com Miguel Espinosa,  el Conseller de Mobilitat del Goib, Josep Marí i el director General de transport Marítim i de l’ Aire del Govern Balear Xavier Ramis i el Vicepresident   de l’Autoritat Portuària Santiago Mayol. El director general de la FRS Ronny Moriana

De Ciutadella la batlessa Joana Gomila i també el Conseller Insular de Menorca José Pastrana.

El vaixell realitzarà  inicialment dues rotacions diàries entre ambdós ports.

Tant des de la naviliera FRS, com des de les institucions autonòmiques, insulars i els ajuntaments d’Alcúdia i Ciutadella destacaran la importància d’aquesta línia marítima per refermar els llaços entre les dues ciutats, i tenir en compte el moment necessari per a la reactivació econòmica del sector, tant del transport de passatgers com de mercaderies.

28 de maig de 2021

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits