Palma Internacional Boat Show

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/abarcos-m.jpg

Reconeixmente al municipi d'Alcúdia per haver estat pioner en la celebració de la primera fira nàutica flotant fa 40 anys.

La batlessa d’Alcúdia Fina Linares ha assistit aquest divendres horabaixa a Palma a l’acte de reconeixement al municipi d’Alcúdia per haver estat pioner en la celebració de la primera fira nàutica flotant que hi va haver a Balears, ara fa 40 anys i que per tant va ser precursora de l’actual Palma International Boat show.

Aquest acte de reconeixement s’ha realitzat al Moll Vell a Palma, on se celebra des de dia 25 fins dia 28 d’abril la fira nàutica.

Aquest esdeveniment del sector nàutic és organitzat a través de l’Institut d’innovació empresarial de les Illes Balears, IDI, i  de la Conselleria d’empresa, ocupació i energia del Govern de les Illes Balears. Hi eren presents tant el Conseller Alejandro Saenz de San Pedro com la directora gerent de l’IDI Sílvia Delgado, així com d’Alcudiamar Bartomeu Bestard.

La batlessa Fina Linares ha agraït aquest reconeixement i ha volgut recordar al port esportiu Alcudiamar per haver tengut aquesta iniciativa a 1983 i una les persones capdavanteres, Narcís Vilaire. Ha recordat la visió de futur que varen tenir ja que quaranta anys després el sector nàutic és un important motor econòmic a les Illes.

29 d'abril de 2024

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal, Política de Privacitat i Protecció de Dades

RAT

Desenvolupat per 3digits