Fira nàutica i de la sípia 2019

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/sipia1-m.jpg

Gran afluència de visitants a la XIV Fira Nàutica i de la Sípia del Port d'Alcúdia.

Més de 25.000 persones assisteixen a la XIV fira nàutica i mostra gastronòmica de la sípia del Port d'Alcúdia, organitzada per l'Ajuntament d'Alcúdia.

Més de 39 expositors nàutics, més de 30 restaurants, uns 23 a l'envelat, i molts altres restaurants des dels seus establiments col.laborant amb els plats de sípia. Més d'una trenta de paradetes de producte d'artesania , a més de parades de producte alimentari.

Una jornada avui d'activitats amb una temperatura excel.lent amb l'acte de reconeixement a la trajectòria 'tota una vida dedicada a la mar' que ha estat per Jaume Vives 'Peso' i Nofre Carretero 'Pueta'.

Al llarg del matí des de l'Ajuntament d' Alcúdia s'ha fet la recepció a les autoritats, encapçalats pel batle Antoni Mir, la regidora de fires i mercats Cati Pericàs, a més del Conseller de treball, comerç i indústria Yago Negueruela en representació del Govern de les Illes Balears. Regidors i regidores dels grups polítics municipals, tant del Govern com l'oposició han participat a les activitats d'aquest diumenge. Associacions, entitats i confraria de pescadors han volgut ser al Port d'Alcúdia participant a la fira nàutica i mostra gastronòmica de la sípia al Port d'Alcúdia.

Els actes segueixen avui hotabaixa amb la ballada popular amb Sarau Alcudienc i escoles de ball de bot al Varador del Passeig Marítim i amb el capvespre a l'envelat amb el Dj T Mark a l'envelat dels Restaurants.

Al vespre de diumenge es donà per finalitzada la XIV fira nàutica i mostra gastronòmica de la sípia del Port d'Alcúdia.

15 d'abril de 2019

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal, Política de Privacitat i Protecció de Dades

RAT

Desenvolupat per 3digits