Estudiants de català del Centre Carlemany de Praga, un any més a Alcúdia.

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/praga-m.jpg

Durant la segona quinzena de juliol participen a la vida social i cultural del municipi i realitzen pràctiques de la llengua a través de la beca de l’Ajuntament d’Alcúdia

Un any més i a través de la beca de l’Ajuntament d’Alcúdia, dos estudiants de llengua catalana són a Alcúdia, procedents de Praga i participen de la vida social i cultural del municipi i realitzen pràctiques de la llengua.


Els dos estudiants becats per l’Ajuntament d’Alcúdia i el Centre Carlemany de Llengua Catalana de la Universitat Carolina de Praga, han començat les seves pràctiques a Alcúdia dins aquesta segona quinzena.

Han estat  rebuts per la batlessa Bàrbara Rebassa i el regidor de normalització lingüística Tomàs Adrover, juntament amb el  tècnic de normalització lingüística Miquel Font. Els dos estudiants són Klara Urbanova de 23 anys té el nivell B1 de català i estudia filologia italiana i Pere Kocisci, de 29 anys amb nivell de català B2 és arquitecte, ambdós viuen a Praga.


Fruit de la beca, l’Ajuntament es fa càrrec de les despeses d’allotjament i manutenció, i altres despeses derivades del programa cultural i formatiu que realitzaran durant aquests quinze dies. Entre les activitats que duen a terme els dos becaris hi ha la col·laboració amb l’Àrea de Normalització Lingüística en tasques del departament i la col·laboració i participació amb activitats del programa de les festes, a més del coneixement de persones d’Alcúdia i del medi natural i patrimonial del municipi i de Mallorca.

15 de juliol de 2020

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal, Política de Privacitat i Protecció de Dades

RAT

Desenvolupat per 3digits