Bàrbara Rebassa Bisbal, del PSIB-PSOE, nova batlessa d'Alcúdia

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/regidors3-m.jpg

En el ple de constitució del nou consistori s'ha nomenat batlessa d'Alcúdia a Bàrbara Rebassa Bisbal, amb els vots dels seus regidors i els regidors del Pi i de MÉS per Mallorca.

 

Dissabte dia 15 de juny de 2019 a les 12h. s’ha duit a terme la sessió plenària de Constitució del Nou Ajuntament d’Alcúdia, i ha estat  triada Bàrbara Rebassa Bisbal del PSIB-PSOE com a Batlessa d’Alcúdia, amb 10 vots a favor, els del seu grup el PSIB-PSOE, amb els vots del PI, liderat per Domingo Bonnin Daniel, i el vot de Mes  Tomàs Adrover. Els 3 regidors del PP han donat suport a la seva cap Josefina Linare Capó. Igualment s’han  votat a si mateix Juan Sendín Rebassa del Partit VOX, Carme Garcia d’Unió per Alcúdia, i Concepción Baleato de Podemos, i Azahara Machado de Ciudadanos que s’ha abstès.

 

Una vegada el secretari de la corporació municipal Joan Seguí ha donat pas a la constitució de  la mesa d’edat amb els regidors Josep Cladera Ferrer i Gabriel de Hevia Aleñar , després han passat els regidors i regidores electes a jurar/prometre el seu càrrec, i després s’ha passat a la votació de la batlessa, en la persona de Bàrbara Rebassa Bisbal.

Recordem que donat els resultats de les urnes, a les passades eleccions municipals, essent la llista més votada la del PSIB-PSOE, i la segona força el PI, i fruit d’un pacte de governabilitat entre aquests dos partits, i de la convidada a l’adhesió al govern al regidor de Mes Tomàs Adrover.

 

Ja com a batlessa d’Alcúdia, Bàrbara Rebassa Bisbal, ha donat pas als diversos grups polítics que conformen el nou Consistori d’Alcúdia.

Tots els grups polítics li han expressat l’enhorabona a la batlessa d’Alcúdia.

Concepción Baleato del Partit Podemos ha donat les gràcies als seus votants i que treballa per Alcúdia des de l’oposició, Malgrat li hagués participar al govern.

Azahara Machado del Partit  Ciudadanos ha expressat que se posava a disposició  dels alcudiencs, i que faria feina per Alcúdia, i ha donat les gràcies al seus votants.

Carme Garcia, del Partit Unió per Alcúdia, ha expressat que comença una nova etapa al municipi, ha agraït els seus votants el suport i que procurarà fer una oposició respectuosa, constructiva i tots serem companys.

Tomàs Adrover del partit Mes per Alcúdia ha desitjat sort a Bàrbara Rebassa en aquesta tasca i que si li va bé com a batlessa anirà bé als alcudiencs i alcudienques.

Juan Jose Sendin del Partit Vox ha donat les gràcies a tothom, als seus votants, i ha expressat que farà oposició.

Josefina Linares del Partit Popular ha expressat  el seu respecte a la batlessa, que faran una oposició respectuosa, amb seny i educació i tots junts per Alcúdia faran bona feina.

Domingo Bonnin del Partit Pi, soci de govern, ha donat l’enhorabona a tots els regidors i a la batlessa, ha donat les gràcies als seus votants, i als oferiments de tots els grups, i espera que hi hagi 4 anys d’encerts, per fer millor Alcúdia.

 

Barbara Rebassa del PSIB-PSOE, i des d’avui Batlessa d’Alcúdia ha donat un agraïment a tothom, als seus votants i tots els regidors i a tot el poble, i que a partir és batlessa de tots els alcudiencs i alcudienques. Ha agraït la generositat del seu partit per confiar amb ella, ha donat les gràcies als seus socis de govern, a Tomàs Adrover i al Pi, encapçalat per  Domingo Bonnín. Ha recordat als batles i batlessa i als regidors i regidores de tots els consistoris anteriors. Ha esmentat a la família i als amics, i s’ha compromès amb una Alcúdia per a totes les persones, i amb la necessitat de moltes petites coses. Com a batlessa Bàrbara Rebassa ha expressat que ha adquirit un compromís amb honradesa, transparència i justícia, i ha demanat que la ciutadania col.labori, aporti amb il.lusió les seves opinions. Ha expressat que està orgullosa de seguir fent feina per Alcúdia, ara des de la Batlia i que dilluns continuarà aquesta tasca.

Ja com a batlessa d’Alcúdia, Bàrbara Rebassa ha donat per acabada la sessió plenària de constitució del nou Ajuntament.

 

Bàrbara Rebassa, del PSIB-PSOE serà batlessa els propers 3 anys, i Domingo Bonnín del Pi, agafarà el relleu a la batlia, el darrer any de legislatura, després d’haver signat el pacte de governabilitat de l’Ajuntament d’Alcúdia 2019-2023.

15 de juny de 2019

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal, Política de Privacitat i Protecció de Dades

RAT

Desenvolupat per 3digits